Hidratarea este baza unui ten luminos! Urmărește Caravana WATER POWER by SEPHORA prin țară!










Secretul unui ten luminos este hidratarea. Prin Caravana WATER POWER by SEPHORA sunt aduse în atenția celor care își doresc o piele radiantă o serie de produse coreene cu formule unice, inovatoare, care întăresc și mențin hidratarea pe tot parcusul zilei. Fie că vorbim despre serumuri și creme de hidratare de zi sau măști de noapte pentru ochi, pentru buze sau pentru întreaga față, toate vin în întâmpinarea problemelor tenului: sensibilitatea pielii, linii fine, aspect tern, lipsit de strălucire, culoarea și structura neuniformă a pielii.
Calendarul Caravanei WATER POWER by SEPHORA cuprinde activări în centre comericale în cinci orașe:
·        13 septembrie    București (Promenada Mall)
·        15 septembrie – Constanța (City Park Mall)
·        17 septembrie – Cluj (Polus Cluj)
·        20 septembrie – Iași (Palas Iași)


SEPHORA a pregătit o serie de surprize pentru toți cei care își doresc să testeze aceste produse și să pătrundă câteva momente într-o oază de hidratare și relaxare.






LANEIGE Lip Sleeping Mask
Formula hidratantă conferă buzelor un aport de minerale și acid hialuronic formând o peliculă protectoare care menține hidratarea pe tot parcusul nopții. Vitamina C, antioxidanții și extractele din căpșuni, zmeură, coacăze și merișor ajută la eliminarea celulelor moarte, buzele devenind netede și catifelate.







LANEIGE Water Bank Moisture Cream
Crema hidratantă  LANEIGE ce conține apă cu minerale ionizate, un amestesc de minerale esențiale precum zinc, potasiu, calciu, magneziu, mangan și sodiu care ajută la menținerea unui nivel de hidratare ridicat este soluția perfectă pentru tenul uscat cu aspect tern, culoare și textură neuniforme. 









DR.JART+ Cicapair Tiger Grass Cream
Crema Cicapair calmează pielea iritată și inflamația. Formula conține planta cameleon, coada șoricelului, minerale, sodiu, potasiu, calciu și magneziu care întăresc hidratarea și revigorează pielea obosită.

belief Aqua Bomb Jelly Cleanser
Gelul pentru curățarea feței se transformă într-o spumă fină la contactul cu apa, elimină impuritățile și machiajul cu ajutorul bulelor fine. Gelul conține o formulă super-hidradantă oferind tenului hidratare, luminozitate și un aspect neted și catifelat. 














Comentarii

Postări populare