Les Compositions Parfumées: Şic. Amuzant. Feminin. O autentică magie moleculară!








Pionierul strălucit al creației, René Lalique, a fost cel dintâi artist care s-a încumetat să amestece sticla și pietrele prețioase, creând spectaculoasele lui bijuterii Art Nouveau. A declanșat, astfel, o adevărată revoluție, așa cum și parfumierii și-au revoluționat arta introducând în componența creațiilor lor materiale sintetice, noi și uimitoare.

Până astăzi, Casa Lalique își păstrează viu spiritul inovator și o demonstrează și prin colecția exclusivistă Les Compositions Parfumées, inspirată de alchimia parfumurilor și de crearea de bijuterii și de cristale. Colecția Les Compositions Parfumées cuprinde în ea o fuziune a ingredientelor naturale și moleculare și a lansat recent trei parfumuri noi și foarte îndrăznețe. Trei culori. Trei emoții. Trei povestiri olfactive moderne.
Toate cele trei creații sunt adăpostite în câte o sticluță cu design modernist, ce păstrează linia iconică a flaconului Les Compositions Parfumées, dar are un plus de feminitate, ce vine și din nuanțele delicate de roz, purpuriu și chihlimbar ale celor trei noi constructe olfactive. Flaconul duce mai departe inspirația care a stat la baza colecției mitice a lui René Lalique, “Duncan”, și finisajul este cu adevărat special, sticluța având un capac alb din lemn, care poartă logoul de aur, rândunica-emblemă a casei Lalique. Un pandantiv metalic de aur, marcat și el cu emblema casei, este legat în jurul gâtului sticlei cu un șnur colorat, scoțând și mai mult în evidență exclusivitatea colecției.
Sticluța este așezată într-un cofret alb, foarte elegant, închis magnetic și tapetat cu aluminiu, protejat de un manșon a cărui culoare se potrivește cu nuanța parfumului și având inscriptionat numele pe o etichetă albă.





PINK PARADISE – Pufos. Aerat. Ceresc
O adiere proaspătă de mosc și de sortimente diverse de lemn. O rază de soare sărutată de mirosuri citrice suculente. Un nor roz și pufos de mosc, care plutește deasupra unei brize de floare de heliotrop și de iasomie. O atingere de piper, ca o presărare de nisip negru pe o plajă insulară.
Pielea capătă o căldură de chihlimbar, devine mătăsoasă ca lemnul de santal… Aerul vibrează sub parfumul ingredientului Iso E Super, o moleculă cu adevărat miraculoasă, cu nuanțe cremoase și lemnoase, care se transformă la întâlnirea cu fiecare dintre cei aleși să o atingă, făcându-i să miroasă și mai mult a… ei înșiși.
“Am conceput Pink Paradise într-un înălțare poetică. Am vrut să găsesc un nou mod de expresie pentru notele minerale și lemnoase. Pentru a le face limpezi, dar dense ca într-un nor. Pentru mine, acest parfum evocă o personalitate puternică, veselă, blândă”, a spus ANE AYO, creatoarea Pink Paradise.

ELECTRIC PURPLE – Suculent. Jucăuş. Pop
O boabă de santal, o armonie între culori saturate, o lumină cu irizații de grapefruit amar, un țâșnet de frunze de mentă și de violete, o strălucire fluorescentă de verde. Pe acest fundal vegetal, acordul de boysenberry, creat dintr-un amestec de zmeură și căpșuni, devine atât de realist, încât aproape se simte gustul fructelor de pădure, capturat de tehnologia de vârf NaturePrint®.
Învigorat de nuanța de mosc, acest melanj electric se așază pe un pat de mușchi și patchouli, transformându-l într-un parfum de tip chypre foarte modern și original.
“Cu Electric Purple, am vrut să aduc un omagiu modernității lui René Lalique prin împingerea limitelor cât mai departe. Inspirată de ideea fuziunii de culori, am așezat contrastele electrice între fructele violet, frunzele verzi și aromele redefinite de mosc. Este un parfum pentru o femeie cu o amprentă puternică! ” a spus NATHALIE LORSON, „nasul” din spatele parfumului ELECTRIC PURPLE
SWEET AMBER – Fierbinte. Delicios. Adictiv
Un vârtej de petale, un buchet în care îți vine să-ți cufunzi chipul pentru a-i adulmeca miresmele de iasomie sambac, tuberoză, flori de portocal, îndulcite cu vanilie și o atingere de anason… Miroase atât de bine, încât simți nevoia să-l guști, aromele sunt delicioase, iar galaxolidul accentuează notele florale, preschimbând totul într-un cocktail perfect, irezistibil.
“În Sweet Amber mi-am așezat viziunea despre o nouă abordare a notelor gurmande, proiectând totul din miezul florii de portocal, ca simbol al feminității pure. Am făcut, astfel, un parfum luminos și aerat, dar cât se poate de adictiv. Pe femeia care poartă acest parfum o întrevăd ca pe o făptură foarte senzitivă, puternică și liberă”, a declarat creatorul Sweet Amber, PHILIPPE ROMANO.

Comentarii

Postări populare