OVERNIGHT REPAIR SERUM









Un serum îmbogățit cu uleiuri și extracte naturale, pe care îl veți 

decoperi în saloanele de lux. Formula 

concentrată cu uleiuri naturale repară și întărește părul, 

prevenind despicarea vârfurilor și reducând semnele de 

deteriorare ale părului. Serul poate fi integrat în diverse rutine 

de îngrijire. Utilizat ca tratament de noapte, 

asigură un păr fin și mult mai strălucitor. 



Tratament pentru noapte


Aplicați 2-3 picături (în funcție de lungimea și grosimea părului) în palmă, frecați mâinile și apoi aplicăți ușor pe părul uscat. Asigurați-vă că aplicați uniform  pe toată lungimea firului de păr, de la mijloc spre vârfuri. Protejați-vă perna cu un prosop în timpul nopții. Spălați părul bine dimineața următoare.

Tratament de pre-styling

Utilizați înainte de rutina de styling zilnică pentru a hrăni și proteja părul împotriva mediului extern. Aplicați
2-3 picături (în funcție de lungimea și grosimea părului) pe părul curat și uscat. Serul intensiv pentru păr va descurca părul și îl face mai ușor de coafat.


Tratament sub formă de mască


Se adaugă serul în Repair sau Revitalising Hair Mask pentru a hrăni părul mai mult. După șamponare, aplicați 2-3 picături în masca de păr preferată și amestecați bine în palmă. Aplicați uniform pe toată lungimea părului, de la mijlocul până la vârfuri. Lăsați să acționeze de la 10 la 15 minute, pentru un  păr moale, lucios și bine hrănit.







Ce conține:

Argania Spinosa Kernel Oil Argan Elixir, provine din Maroc, de la fructele copacului de argan. Toate acestea se absorb ușor în păr și datorită compoziției versatile care oferă strălucire părului, întărește și protejează firul deteriorat. Revitalizează părul vopsit, deteriorat și uscat, precum și vârfurile despicate. Oferă protecție pentru căldură și protecție UV.  E bine de știut că acest ser este  anti-oxidant. 

Helianthus Annuus Seed Oil Ulei de floarea soarelui. Hidratează și acționează ca un antioxidant.

Macadamia Ternifolia Seed Oil Nutrient bogat ulei de semințe de Chia, calmează, hidratează și hrănește. Conține acizi grași  esențiali, minerale, vitamina B, aminoacizi și antioxidanți.

Ulei de nucă de cocos, care ajută să pătrundă ingredientele uleiului de Monoi din orhidee. Hidratează.

Ulei de quinoa. Conține din abundență de acizi grași esențiali și vitamine. Regenerează, hrănește și acționează ca un antioxidant

Uleiul Monoi este extras dintr-o orhidee, care se găsește doar în Polinezia franceză. Netezește, calmează,
și regenerează. Din ingredientele sale nu lipsește nici Vitamine E. Așadar, poate e cazul să îl aveți și voi în trusoul de înfrumusețare.






Comentarii

Postări populare