Club Tefal – rețete savuroase și inovație aduse în 2.0







 
Simți că este loc de mai multă creativitate în bucătăria ta? Intră în Club Tefal și lasă inspirația să mixeze arome pentru preparate unice. Redescoperă alături de Chef Adrian Hădean gustul autentic al delicateselor care îți vor impresiona oaspeții la masa de Paște. 
În Club Tefal fidelitatea este răsplătită
Hai alături de noi, află rețete pentru chefii de acasă și strânge cât mai multe puncte, care îți vor duce produsele dorite! În luna aprilie, la înscrierea bonului fiscal care atestă achiziționarea oricărui produs de bucătărie Tefal participant în campanie, primești 10 puncte extra, la validare.
Știi ce ai de făcut! Cumperi orice electrocasnic de bucătărie Tefal din categoriile: aparate electrice de gătit, prepararea alimentelor & mic dejun, înregistrezi factura pe clubtefal.ro, iar când acumulezi numărul de puncte necesar, te poți bucura de produsele dorite din catalogul disponibil pe site. În plus, îți completezi colecția de “instrumente de bucătărit” Tefal!☺
Gătești ca un CHEF când ai un “ajutor” pe măsură

Mesele de sărbători sunt prilej de voie bună alături de cei dragi. Tocmai de aceea, în Club Tefal ți-am pregătit rețete cu bunătăți, care abia așteaptă să fie savurate. Iar când vine vorba de cozonac, îți propunem o rețetă altfel, pregătită de Chef Adrian Hădean cu un “ajutor” de nădejde: Masterchef Grande de la Tefal.

Elegant, dar în același timp robust (corpul din metal și kit de patiserie din aluminiu turnat de foarte bună calitate), cu o capacitate a bolului de până la 6.7 kg și motor puternic de 1500W, acesta frământă mai repede și mai bine. Fără prea mult efort, ai gata imediat un preparat gustos. Așadar, ce spui de un … cozonac cu nimic, numai bun de savurat de Paște sau dimineața lângă un pahar cu lapte?

Fie că alegi să inovezi sau preferi deliciile tradiționale, nu uita să dai touch-ul final și să adaugi cel mai important ingredient – bucuria de a fi împreună cu familia ☺








Despre Tefal®:
Tefal, ingeniozitate acasă
De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare și practice pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine și pentru cei dragi.
Pentru mai multe informații, vizitează www.tefal.ro, www.facebook.com/TefalRomania sau https://www.instagram.com/tefalromania/

Comentarii

Postări populare