Nivea Black&White Fashion Edition








Exprimă-ți stilul preferat cu NIVEA Black&White Fashion Edition, în ediție limitată

Primăvara este deja aici, iar noi ne pregătim garderoba pentru vremea caldă și pentru activitățile care vin impreună cu ea. Fie că mergi la birou, la petreceri sau la întâlniri cu prietenii, piesele vestimentare alb-negru sunt mereu o alegere inspirată. În această lună, noile deodorante NIVEA Black&White Invisible Fashion Edition revin într-o ediție limitată cu idei de ținute și accesorii simple, dar trendy, care te vor face să te simți confortabil și să ieși în evidență.

Retro este noul chic
În acest sezon, lasă-te cucerită de stilul Urban Vintage și îmbină piesele retro cu cele trendy, cum ar fi o bentiță, o eșarfă sau niște ochelari de soare. Pentru un outfit complet, folosește noul deodorant NIVEA Black&White Clear Fashion Edition cu parfum floral, care te va proteja timp de 48 de ore. Formula unică protejează culoarea originală a hainelor și nu lasă urme albe sau galbene. Fii chic și atrage toate privirile cu o ținută cool.






Eleganța absolută, mereu în trend
Stilul tău preferat este cel al lui Audrey Hepburn, însă te întrebi cum să strălucești zilnic fără prea mult efort? Poartă o pălărie supradimensionată care te va învălui în mister și îți va pune feminitatea în valoare. Completează ținuta preferată alb-negru cu parfumul delicat al deodorantului NIVEA Black&White Invisible Pure Fashion Edition și protejeaz-o de petele albe și galbene.



Boho Chic, fantezie fără limite
Ești adepta spiritului liber și îți place să porți outfituri ieșite din tipare? Fii unică și inspiră-i pe cei din jur cu stilul tău îndrăzneț și fantezist. Primăvara este sezonul ideal pentru a încerca ceva nou și fresh, așa că un turban boho-chic, o rochie albă sau neagră din pânză sunt un must-have în garderoba ta. Adaugă NIVEA Black&White Invisible Fresh Fashion Edition cu parfum revigorant care rezistă până la 48 de ore, protejându-ți hainele de pete albe și galbene.






Preț maxim recomandat: 12.88 RON / fiecare produs

Pentru mai multe detalii, urmărește paginile de
Facebook și Instagram ale NIVEA România.

Despre NIVEA:
NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

Comentarii

Postări populare