THAÏS & STRÖE, prezent la Art Fashion Fair









 În acest sfârșit de săptămână, aveți ocazia să vă întâlniți cu designerii de la THAÏS & STRÖE în cadrul evenimentului Art Fashion Fair | Eco Cult, care va avea loc într-o locație nouă, în centrul Bucureștiului. Gazda este Qreator, noul hot spot pe arta creativă a Bucureștiului.

De ce am ales Art Fashion Fair?

"Aceasta este a treia ediție la care participăm”, spun designerii  THAÏS & STRÖE. “Cu toate că după experiența din Copenhagen International Fashion Fair, ne-am propus să ne axăm pe evenimente / târguri din afara țării, unde sunt prezenți buyeri, am rămas fidele târgului Art Fashion Fair. De ce? Pentru că nu este doar un târg, ci o comunitate. Un nucleu de oameni creativi și punctul de întâlnire al creativului cu motivul pentru care crează. Pentru că vânzarea nu este singurul scop și nici singura activitate. Pentru că de la ediție la ediție Art Fashion Fair devine mai bun. De exemplu, ediția aceasta vor avea loc conferințe cu teme creative."

Cu ce venim?

"Venim cu creațiile nostre de semnătură, dar și cu unele proaspăt scoase din cuptor.
Cămăși și rochii cămăși din bumbac și mătase 100%, jachete bomber perfecte pentru sezonul rece, cu buzunare interioare pentru portofel, telefon, mini cărticică, și alte obiecte. Venim și cu salopeta salvatoare - te scoate din încurcătură atunci când ești pe fugă și nu ai nicio idee despre ce să îmbraci. De ce? Pentru că nu mai trebuie să te gândești ce îți pui în partea de sus și ce îți pui în partea de jos, pentru că poți să faci layering cu un cardigan și o jachetă și să ieși din casă cu un look cool, asta după ce te-ai încălțat, bineînțeles.  Mai venim și cu răspunsul la întrebarea -"Sunt invitată la un eveniment unde port rochie de gală. E frig. Ce îmi pun peste?"
Pentru noi aceste două zile înseamnă interacționarea cu clientul, aprofundarea nevoilor acestuia.
Două zile în care oamenii fac cunoștință cu designul nostru, pot să atingă pentru a simți calitatea țesăturilor și mai ales, pot afla povestea din spatele fiecărei creații."







Despre  Art Fashion Fair:

 Este genul de târg care promovează o cultură a inspirației, creativității și colaborării.
  
Aici există exclusiv designeri și branduri autohtone
haine și accesorii de autor.

Veți descoperi foarte multe obiecte de design interior și produse organice, excelente pentru oricine știe cât de importante sunt astfel de obiecte în casa lui.


Se adresează unei comunități de oameni deschiși către original, consumatori de design românesc, high fashion și luxury brands.








https://www.facebook.com/THAIS.STROE/?fref=ts

TÂRGUL ARE LOC LA QREATOR, B-dul AVIATORILOR, NR. 8A



Comentarii

Postări populare