DIPTYQUE VETYVERIO

 






Notele proaspete de început îmbină aromele de vetiver și grapefruit. Notele de grapefruit rezonează cu cele de vetiver într-un tempo de arome amarui. Acestea sunt însoțite de cele de lămâie și mandarină din Italia, cu arome strălucitoare și suculente. Esența nucșoarei Indoneziene și a florilor de trandafir turcesc piperat, cu fațete irizate, conferă aromelor de vetiver o ardoare virilă. Notele de trandafir, garoafa, ylang-ylang se întrepătrund subtil cu aromele originale. În final, notele de semințe de morcov acționează ca un mediator ușor fructat, unind într-un mod rustic aromele de vetiver și pe cele încântătoare de flori.





Aura specială a parfumurilor diptyque este o experiență intimă, realizată pentru a evoca emoții. Diptyque este un adevărat maestru în crearea parfumurilor, lumânărilor parfumate, sprayurilor de camera și a produselor pentru îngrijirea corpului imprimate cu o semnătură olfactivă distinctivă și specială. Ambalajele sunt atât de poetice încât au nevoie de decodare. Sticlele conțin parfumuri prețioase, care așteaptă să fie descoperite. În această colecție, cu numeroase surse de inspirație culturală și mitologică, orice este posibil. Ieșite din tipare, fără prejudecăți, eliberate de constrângeri, parfumurile veșnice și nobile, ce scot în evidență personalitatea.






O atmosferă unică în noul Concept Store BEAUTIK Haute Parfumerie
BEAUTIK Haute Parfumerie deschide oficial cu ocazia lansării celei mai noi creații diptyque noul Flagshio Store din Mario Plaza Dorobanți. Un concept exclusivist, cu o atmosferă unică, dedicat parfumurilor de lux. Îmbinarea de texturi, culori și senzații creează o ambianță unică, rafinată, care se distinge prin originalitate și imaginație.
Elementele prețioase de alamă, cele ceramice și inserțiile de marmură transpun vizitatorul într-o atmosferă exclusivistă. Obiectele iluminatoare cu design avangardist intregesc o experiență senzorială complexă, care stimulează nu doar simțul vizual, cât și pe cele olfactiv și tactil. Amestecul unic dintre conceptul de parfumerie și elementele prețioase care definesc designul interior conturează un spațiu aristocrat, în care fiecare vizitator este introdus subtil în lumea de lux a parfumeriei.

Produsele diptyque sunt  disponibile în magazinele Beautik Haute Parfumerie și pe http://www.beautik.ro/

Comentarii

Postări populare