În plină transformare! Un nou trend în machiaj!






Ne schimbam, ne transformam!
Prêt-à-porter sau doar Haute Couture, este clar ca machiajul MUTANT a acaparat podiumurile de moda si atentia make up artistilor de pretutindeni. Un trend este o imagine a societatii noastre si reflecta anumite aspecte, idei si valori din momentul respectiv.
De-a lungul secolelor, oamenii au tot evoluat; evolutie intelectuala, dar si fizica. In noua era a tehnologiei in care suntem asaltati cu multe idei si informatii, ne schimbam comportamentul, dar si imaginea corpului nostru: Suntem intr-o transformare permanenta!
Gasim in acesta perioada o tendinta in care limitele dintre barbati si femei sunt foarte flu. Suntem intr-o perioada de criza si intr-o cautare permanenta.
Anii ‘80 revin la moda, asa ca in machiaj regasim a accentuare puternica de culoare pe pometi si multa stralucire, Smokey Eyes este look-ul la ordinea zilei, buzele sunt rujate in doua culori, sprancenele sunt foarte groase si bine marcate, iar manichiura e holografica.
Nimic nu mai pare plictisitor si lipsit de personalitate, iar machiajul este primul care sufera o transformare colosala. Glam rockul este reinventat, iar fardurile folosite descriu contraste puternice, care pot fi purtate doar de o femeie ancorata in prezent, adaptata noilor legi ale naturii. Treptat, tintele, paietele si strass-urile fac parte din machiajul de zi cu zi, iar stralucirea este o necesitate.
Imaginea acestei colectii e reprezentativa pentru aceasta perioda in care traim. Parul impletit in diverse forme ne sugereaza clar schimbarile la care suntem supusi. Mainile poarta un machiaj grafic, dar asexual fiindca acum nu conteaza sexul - femeile si barbatii vor sa fie la fel, sa poarte lucruri asemanatoare. Mana are pozitia fumatoarei, dar care nu fumeaza fiindca e interzis. Iar goliciunea tradeaza un aer nou.
Schimba-te si tu! Fii diferita!
Comanda produse cosmetice din noua colectie Melkior! Meriti sa te simti frumoasa si speciala cu produse cosmetice pentru machiaj si unghii realizate din cele mai bune ingrediente.



Comentarii

Postări populare