TEOSYAL RHA® 4 a câștigat premiul BEST DERMAL FILLER la Ediția a 5-a Anti-Ageing and Beauty Trophy 2017!

ț





Teosyal RHA (Acidul Hialuronic Rezilient) de la Teoxane, cel mai pur acid hialuronic si singurul filler care respecta dinamica fetei, o inovatie majora in medicina estetica, a castigat Trofeul Anti-Ageing and Beauty, primind titlul de „BEST DERMAL FILLER” al anului 2017!
Resiliant Hyaluronic Acid® (Acid Hialuronic Rezilient), revolutioneaza modul in care ne raportam la corectia esteticii faciale, castigand la Paris premiul pentru cel mai bun filler al anului, in cadrul congresului AMEC Aestethic and Anti Aging Medicine.
Dezvoltat de Laboratoarele Teoxane, Teosyal TEOSYAL®RHA este un acid hialuronic asemanator cu cel natural, substanta pe care o avem in mod natural in organism si care are rol de captare a apei in epiderma.
Este cel mai scump filler pentru restaurarea volumelor faciale, cu cel mai inalt grad de puritate, care se integreaza perfect la locul injectarii fara sa fie perceput nici vizual, nici tactil. Asadar, rezultatul este foarte natural, fara ca cineva sa-si dea seama de interventie, si poate fi folosit de la stergerea ridurilor fine si profunde, fiind perfect pentru zona obrajlor, pliurile nazolabiale si ale ochilor, fruntea, zona periorala”, adauga reprezentatii See Try Buy Company.
Tratament eficient, aspect natural
Teosyal RHA este raspunsul la cea mai mare teama a femeilor: aspectul nenatural, de plastic si fata deformata de interventiile estetice. Avantajul acestor injectii cu acid hialuronic resilient este creativitatea moleculei, care are memorie si se modeleaza foarte usor, cu alte cuvinte se intinde si rezista la presiune, iar apoi revine la forma initiala. Acesta este de fapt marele avantaj al Acidului Hialuronic Rezilient – abilitatatea de a se adapta si conforma la distorsiuni. Efectul obtinut la injectare este imediat, fara edemul fillerelor clasice, iar durabilitatea este mai mare.
Cu trecerea anilor scade producerea naturala de acid hialuronic, pielea se deshidrateaza si isi pierde din volum si elasticitate, acestea ducand la aparitia ridurilor. Acidul hialuronic mentine cele mai importante caracteristici ale pielii: elasticitatea, supletea si tonicitatea, dar stimuleaza si sistemul imunitar actionand ca antioxidant, fiind o proteina care exista in mod natural in corpul uman. Pur si simplu RHA revolutioneaza felul in care este inginerizat acidul hialuronic, pentru ca respecta dinamica si expresiile fetei, avand un grad de puritate foarte ridicat.
Teosyal RHA4 are proprietati unice de intindere si rezistenta ridicate, facand posibila injectarea intr-un plan mai superficial decat volumizatoarele traditionale. Aceasta ajuta la restaurarea volumului in zone dinamice extinse, precum pometi, obraji, contur facial si combate tendinta de lasare a pielii pe masura trecerii anilor.
Tratamentul cu acid hialuronic se poate realiza la Clinica Fazzada, ce inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria de spa medical, diferentiandu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienti, potrivite pentru fiecare problema de estetica medicala.
Despre SEE.TRY.BUY Company
SEE.TRY.BUY Company este singura firma din dimeniul medicinii estetice din Romania pozitionata ca med-spa provider. Din portofoliul sau de produse fac parte si SCITON – cea mai noua tehnologie laser in materie de epilare, rejuvenare faciala, ENDYMED – aparatul care aduce rezultate deosebite in tradarea unor leziuni multiple ale tenului, ridurilor, cicatricilor, semnelor acneice, imbunatateste textura pielii si porii dilatati, si peeling si laserul CYNOSURE pentru epilare definitiva, LIPOCRYO – aparatul ce reuseste sa inlocuiasca „liposuctia” cu criolipoliza – tehnica de inghetare ce actioaneaza asupra adipocitelor si remodeleaza corpul in totala siguranta. Printre alte consumabile si aparate distribuite de See.Try.Buy Company se numara: gama de acid hialuronic Teosyal, Dermapen, implanturi mamare Sebbin etc. Pentru mai multe informatii accesati www.seetrybuy.ro.

Comentarii

Postări populare