SKIN NOVELS x FUNDAȚIA RENAȘTEREA

În luna femeii, brandul SKIN NOVELS susține sănătatea feminină prin donarea a 50% din vânzările săpunului UPLIFT către Fundația Renașterea, sprijinind astfel activitățile nobile în care este implicată fundația, care susține campanii de prevenție și informare referitoare la cancerul de sân, de col uterin, al cancerului ovarian și cel pulmonar.

Săpunul UPLIFT poartă culoarea campaniei, roz și este însoțit de o poezie dedicată puterii și grației femeii.

Campania SKIN NOVELS x FUNDAȚIA RENAȘTEREA vă fi derulată în perioada martie 2024 - martie 2025.

Săpunul UPLIFT (cu ganoderma & busuioc tropical) are proprietăți anti-aging - regenerant – hidratant. Uleiul de argan, adesea numit "aurul marocan", este apreciat pentru efectele sale de reparare, regenerare și nutriție, ajutând pielea să capete un aspect mai tânăr, ferm și neted. Ganoderma, pe de altă parte, este considerat în Orient "izvorul tinereţii", având proprietăți de calmare a iritațiilor pielii și de protecție împotriva radicalilor liberi, totodată îmbunătățind circulația sanguină și oxigenarea.

Brandul SKIN NOVELS redefinește arta îngrijirii pielii, oferind o experiență unică pentru simțuri: produse realizate din ingrediente 100% naturale aromaterapeutice, cruelty free.

Portofoliul SKIN NOVELS cuprinde săpunuri solide învelite în poezii și texte literare comisionate exclusiv de către brand, un ulei de corp special creat pentru a hrăni și a hidrata pielea în profunzime, dar și geluri de curățare blânde cu pielea, potrivite pentru păr, corp și față. Produse manual în atelierul SKIN NOVELS din Oradea, acestea aduc o notă subtilă de parfum în fiecare baie și sunt create pentru a răspunde diferitelor nevoi de îngrijire a pielii, asigurând o experiență holistică & transformare a rutinei de îngrijire a pielii într-o experiență de lux.

Produsele SKIN NOVELS pot fi achiziționate online, de pe site-ul: https://skin-novels.com, dar și din magazinele Douglas.

Misiunea Fundației Renașterea este de a conștientiza populația privind importanţa adoptării unui stil de viață sănătos și de promovare a educației pentru sănătate, de consolidare a responsabilităţii civice în România şi crearea de parteneriate de lungă durată. https://fundatiarenasterea.ro/

Jurnalele vizuale: Instagram: @skin_novels https://skin-novels.com/ https://www.facebook.com/skinnovels

Comentarii