El e ALESUL pielii tale!

În 1997, am creat cel mai bun exfoliant de corp – un borcan magic care face minuni pentru piele! Astăzi, acest scrub a devenit bestseller la nivel mondial și e iubit de clienții noștri din întreaga lume. Atât de iubit, încât la fiecare 30 de secunde este vândut un exfoliant de corp marca SABON.

SABON lansează acum o nouă generație de scruburi de corp care nu doar exfoliază, ci oferă pielii o hrănire intensă încă de la prima utilizare. Un singur exfoliant, două beneficii remarcabile, pentru un efect de piele nouă.

Formula revoluționară e un amestec unic de săruri de la Marea Moartă, bogate în minerale naturale, și trei uleiuri organice ce oferă o experiență transformatoare, făcându-te să te îndrăgostești de noua ta piele de fiecare dată când folosești scrubul.

Este „ALESUL” pe care îl așteptai.

O nouă generație de exfoliante corporale: exfoliere și hrănire intensă în același produs

Fii gata să trăiești o experiență revelatoare în îngrijirea pielii cu noua generație de scruburi pentru corp! Îmbogățită cu un amestec armonios de săruri de la Marea Moartă și trei uleiuri botanice organice, textura surprinzătoare de sare în ulei exfoliază delicat pielea pentru a îndepărta celulele moarte și reîncarcă pielea cu minerale esențiale, oferind în același timp o hrănire intensă.

Disponibil într-o gamă largă de arome încântătoare, noul exfoliant de corp te va face să te îndrăgostești de pielea ta reînnoită, mătăsoasă și strălucitoare, de fiecare dată când îl folosești.

Rețeta secretă

O combinație unică de săruri de la Marea Moartă și uleiuri botanice organice Sărurile de la Marea Moartî

În inima deșertului, apa Mării Moarte este un rezervor extraordinar de minerale prețioase esențiale pentru piele. La SABON, am valorificat proprietățile vindecătoare ale sărurilor de la Marea Moartă pentru a crea o colecție de exfoliante corporale eficiente ce oferă o experiență multisenzorială.

Concentrația de magneziu din sărurile de la Marea Moartă este de aproximativ cincisprezece ori mai mare decât cea din sărurile din orice altă mare. Bogate în mod natural în minerale și micronutrienți, sărurile de la Marea Moartă sunt o sursă unică de vitalitate pentru piele, eliminând celulele moarte și promovând reînnoirea pielii prin exfoliere.

Noul scrub de corp are o mai mare concentrație de minerale de la Marea Moartă și un mix unic de două tipuri de granule de sare: granule simple și granule cu apă de la Marea Moartă în interior, pentru un efect de exfoliere și hrănire a pielii sporit.

Uleiurile botanice organice

Noua noastră generație de exfoliante pentru corp conține un amestec unic de trei uleiuri botanice organice cu beneficii complementare ce acționează în sinergie:

Ulei organic de migdale dulci

Uleiul organic de migdale dulci este o comoară naturală, bogată în vitamina E și A, acizi grași esențiali, proteine și potasiu - făcându-l un ingredient ideal în rutina zilnică de îngrijire a pielii.

Ulei de argan organic

Bogat în vitamina E și acizi grași, uleiul de argan organic este cunoscut pentru proprietățile sale hrănitoare. Ulei organic de jojoba

Acest super-ingredient străvechi provine din sămânța arbustului de jojoba. Bogat în acizi grași esențiali și vitamine, imită remarcabil sebumul pielii, ajutând la reținerea umidității și întărind bariera naturală.

Motive pentru care vei adora noul scrub de corp

✓ Textura unică sare în ulei

✓ Acțiunea duală: exfoliază și hrănește pielea

✓ Exfolierea cu granule fine de sare, suficient de eficientă pentru a obține efectul de peeling, dar delicată cu pielea

✓ Conținutul de săruri bogate în minerale de la Marea Moartă

✓ Hrănirea pielii cu 3 uleiuri botanice organice

✓ Formula vegană

✓ Ingredientele de origine 91% naturală

✓ Potrivit pentru toate tipurile de piele

✓ Ambalat în borcan de sticlă reciclabil cu capac din aluminiu reutilizabil

Remarcabile beneficii pentru piele:

✓ Hrănire intensă de la prima utilizare pentru 100% dintre utilizatori*

*Studiu clinic, măsurători instrumentale pe 22 de subiecți.

Ce spun clienții noștri**:

95% spun că produsul are un efect mătăsos asupra pielii.

95% au simțit pielea mai fină după utilizare.

92% spun că produsul are un efect de reînnoire a pielii.

**Test în uz (autoevaluare) sub control dermatologic pe 20 de voluntari care au folosit preponderent scrubul de corp cu aroma Green Rose

Cum se utilizează:

Folosește lingura de lemn pentru a amesteca uleiurile și sărurile exfoliantului corporal în mod uniform. Masează pe pielea curată și umedă cu mișcări circulare; clătește bine. Utilizează până la de două ori pe săptămână.

Cum se deschide borcanul

1. Folosește capătul ascuțit al lingurei de lemn primite odată cu produsul

2. Capacul borcanului are 6 rosturi pe circumferință 3. Inserează partea ascuțită a cozii lingurei de lemn într-un spațiu dintre capac și borcan 4. După inserție, aerul va pătrunde în borcan și vei putea deschide ușor capacul. Scrubul tău e gata de aplicare!

Bucură-te de momentul tău de frumusețe cu SABON ! Urmărește-ne pe https://www.sabon.ro/ro/

Comentarii