Shinzo Spa: deconectează-te de la realitate, reconectează-te cu tine

În București, în zona Primăverii s-a deschis Shinzo Spa, o oază de relaxare de inspirație japoneză. La evenimentul de lansare au participat creatori de conținut din zona de beauty și lifestyle care au rămas impresionați de design-ul locației, facilități și atmosferă. Povestea Shinzo Spa

Shinzo Spa a apărut pentru că toți avem nevoie să ne relaxăm și să ne deconectăm de la tumultul vieții cotidiene. Shinzo Spa este un spațiu rafinat și liniștitor unde legătura dintre corp și spirit, dintre minte și suflet se îmbină armonios.

Aici găsești tratamente și terapii pentru ten, corp și piele de inspirație orientală holistică. Terapiile oferite de Shinzo Spa sunt create pentru a reda atât sănătatea, vigoarea dar și suplețea corpului, iar timpul petrecut aici este declinat într-o experiență multisenzorială.

De la mirosul intens al uleiurilor esențiale inspirate din florile exotice ale Asiei până la aroma catifelată a ceaiurilor Sencha și Matcha, de la decorurile rafinate inspirate din arta japoneză, până la tehnicile de masaj, totul a fost creat pentru un ambient unde timpul se topește la fel de ușor precum ceara lumânărilor parfumate.

La Shinzo Spa vei păși într-un spațiu plin de căldură și confort unde vei descoperi conceptul OMOTENASHI inspirat de ospitalitatea asiatică, pe care îl vei regăsi în fiecare detaliu. Aici vei învăța să te bucuri de o experiență în care te vei simți răsfățat și relaxat. Aici vei găsi o oază de liniște în mijlocul orașului și vei experimenta elemente din Asia atât de aproape de tine.

Ce descoperi la Shinzo Spa

La Shinzo Spa găsiți 5 camere de tratament, fiecare cu identitatea ei. În plus poți testa o gamă variată de facilități: o saună uscată, produse spa THÉMAÉ unice în România, spa boutique, scrub bar (fiecare oaspete își poate personaliza terapia prin alegerea ingredientelor) și tea bar. ,,De ce am creat Shinzo Spa? Pentru că toți ne dorim să evadăm într-un loc exotic, să găsim o oază de relaxare atât de aproape de noi dar care să ne ducă atât de departe. Shinzo înseamnă - <3inima<3 în cultura japoneză, iar cu fiecare bătaie de inimă trăim și simțim. La Shinzo Spa te ajutăm să te deconectezi de la realitate și să te reconectezi la tine, la corpul tău și la mintea ta. Folosim ingrediente premium, iar personalul nostru de origine asiatică aduce aici cultura Orientului Îndepărtat, arta masajului și a ospitalității”, a povestit Aura Pânzaru, creatoarea conceptului Shinzo Spa.

Aici, în toate terapiile și ritualurile de relaxare se folosesc ingrediente premium de origine Asiatică, bețe de bambus, scruburi din ingrediente precum orez negru și cocos, creme, loțiuni și serumuri îmbogățite cu un complex activ din patru tipuri de ceai (alb,verde,negru și albastru), practic vorbim de o gamă largă de produse de terapie și cosmetice care se găsesc în exclusivitate în România la Shinzo Spa. Altfel spus, dacă pielea ta e un amalgam de litere, cu noi ea devine un poem, o poezie orientală. Pentru că aici spațiul și timpul se topesc în aromele fine ale Orientului Îndepărtat.

,,Mi-am dorit ca Shinzo Spa să fie un loc unde cei care ne vizitează să se bucure de relaxare profundă, atât la nivel fizic cât și psihic. Aici oaspeții care ne trec pragul au parte de o experiență completă, de la ambientul atent creat prin designul de inspirație Japoneză, până la cele mai fine detalii legate terapiile noastre. Vorbim de ritualuri complete de rejuvenare, atât pentru corp cât și pentru ten, ritualuri de exfoliere, masaj corporal, tratamente pentru ten, masaj cu ierburi și ceai verde, saună sau masaj cu pietre de jad, unic în România”, a explicat Aura Pânzaru o parte din servicii.

Serviciile pe care le găsești la Shinzo Spa încep de la doar 220 ron și aici vorbim de un tratament cu multiple beneficii pentru ten, grație proprietăților antioxidante ale ceaiului verde.

De ce să alegi Shinzo Spa

Ce trebuie să reții. La Shinzo Spa descoperi produse premium și unicat în România pentru relaxare, terapie și cosmetică din ingrediente de origine asiatică. Aici poți experimenta o gama variată de servicii atât pentru femei dar și pentru bărbați. Shinzo Spa este situat în Cartierul Primăverii, pe strada Jean Monnet nr.44, Parter iar lista completă de prețuri și servicii poate fi consultată aici.

Parteneri ai evenimentului: Jurnal de Estetica, ParmaFood, Serena, Dipa Dent și Dermestetiq.<-p>

Date contact Telefon: +4 0748 030 030 Email: office@shinzospa.ro

Comentarii