Clinica Dipa Dent sărbătorește 2 ani de excelență în stomatologie

Clinica Dipa Dent, sub îndrumarea managing partner, Dr. Ruxandra Cîlțea, și Dt. Gabriel Panaite, sărbătorește cu mândrie doi ani de existență, dedicare și excelență în domeniul stomatologiei.

În cursul ultimilor doi ani, Clinica Dipa Dent a devenit un punct de referință în îngrijirea stomatologică de înaltă calitate din București și nu numai, cu pacienți care vin din UK și chiar Australia pentru a beneficia de serviciile de top pe care le oferă medicii Dipa Dent. Cu o abordare orientată spre pacient și angajamentul ferm pentru excelență, clinica Dipa Dent a reușit să câștige încrederea comunității medicale și a pacienților săi.

"Iată că s-au făcut doi ani de când am decis, împreună cu Gabriel Panaite, să ne unim forțele pentru a face excelență în stomatologie. Doi ani în care am muncit mult, am crescut și continuăm să o facem zi de zi pentru a face din vizita la dentist o experiență premium. Cu fiecare zi care a trecut, am pus mai mult suflet și pasiune în ceea ce facem aici la Clinica Dipa Dent. Suntem mândri să avem o echipă dedicată care pune mereu pacientul pe primul loc și se străduiește să ofere tratamente stomatologice personalizate, adaptate nevoilor fiecărui pacient. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături la evenimentul care a marcat 2 ani de colaborare, cât și inaugurarea unui nou cabinet în care să creăm tot mai multe zâmbete!", a declarat Ruxandra Cîlțea, Medic Stomatolog și Managing Partner Dipa Dent

Pentru a marca acest moment special, Clinica Dipa Dent a organizat un eveniment festiv care a avut loc în data de 2 octombrie 2023, la sediul Dipa Dent. La acest eveniment, au participat nu doar membrii echipei, ci și parteneri de afaceri și clienți clinicii care au fost alături de Dipa Dent încă de la început. Toți invitații au avut ocazia să se bucure de o atmosferă frumoasă, discuții interesante la un pahar de vin rose, oferit cu drag de către Berne.

La eveniment au fost prezenți și influenceri

În plus, față de celebrarea celor doi ani de excelență, Clinica Dipa Dent a inaugurat un nou cabinet echipat cu cele mai moderne echipamente din domeniul stomatologiei. Acestă extindere reflectă angajamentul clinicilor pentru oferirea unei îngrijiri stomatologice de top și a unei experiențe confortabile pentru toți pacienții săi.

Clinica Dipa Dent își exprimă recunoștința față de toți cei care au fost alături de ea în această călătorie de doi ani și se angajează să continue să ofere servicii de stomatologie de înaltă calitate și excelență în viitor. Clinica Dipa Dent rămâne un partener de încredere pentru toți cei care caută o îngrijire stomatologică de excepție.

Despre Clinica Dipa Dent Clinica Dipa Dent este un centru stomatologic de top din București, condus de Dr. Ruxandra Cîlțea și Gabriel Panaite. Cu o echipă dedicată și echipamente de ultimă generație, clinica oferă servicii stomatologice de înaltă calitate și soluții personalizate pentru toate nevoile pacienților săi. Cu o experiență de doi ani în domeniu, Clinica Dipa Dent a devenit un nume respectat în îngrijirea stomatologică din București.

Comentarii