Carolina Design și Denis Radu – O colaborare specială pentru un moment jubiliar: 40 de ani de activitate în zona de fashion și luxury item

Se spune că timpul poate să transforme poveștile banale în povești atemporale extrem de prețioase. Așa cum diamantele au nevoie de timp ca să se formeze în adâncuri, la fel și brandul Carolina Design a avut nevoie de timp ca să se definească și să își contureze o reputație aparte în zona de fashion și luxury item.

Ce este un luxury item? Poate fi o bijuterie, un ceas valoros sau o haină de blană din cele mai sofisticate materiale. Dacă excelența avea nevoie de un nume în zona de accesorii de lux din blană naturală, atunci excelența poartă un nume – Carolina Design.

Ce surprize pregătește Carolina Design în Capitală

Conceptul Carolina Design de fashion și luxury item precum haine din blană naturală este prezent în București de un an de zile, dar el există în lume de 40 de ani. Cu această ocazie site-ul https://www.carolinadesign.ro/ oferă 200 ron cadou la noua colecție de piele și multe alte surprize.

În colaborare cu Denis Radu, Carolina Design va lansa trei item-uri exclusive din zona de fashion: o vesta piele biker style, un cojoc în talie oversize și un trench din piele police style.

,,Am fost plăcut surprins când cei de la Carolina Design au fost de acord cu ideile mele de item-uri pret-a-porter. Ei sunt un etalon de excelență când vine vorba de haine de piele și blană iar eu ador să mă îmbrac în haine de piele. Pentru că articolele vestimentare din piele neagră nu se vor demoda niciodată, mai ales dacă vorbim de persoane care iubesc aventura și adrenalina oferită de motociclete.

Așa s-a născut ideea unei veste de piele biker style. Apoi, pentru că suntem în luna octombrie și trebuie să ne pregătim ținuta de sezonul rece, sunt la mare căutare articolele vestimentare de tip cojoc sau trench-uri.’’, e explicat Denis Radu povestea item-urilor.

Ce trebuie să știi atunci când vrei un articol vestimentar de pe site-ul Carolina Design?

,,Dacă vrei să achiziționezi o haină de blană naturală, îți recomandăm să studiezi ghidul nostru de mărimi. În plus, la anumite modele de pe site există mențiunea “Comandă pe dimensiune client”, opțiune la care poți apela dacă vrei ca haina de blană naturală să ți se potrivească perfect! În plus, trebuie să știi că magazinul nostrum îți oferă livrare rapidă (în maximum 48 de ore lucrătoare în cazul hainelor de blană create după mărimile standard), iar dacă locuiești în Timișoara, poți ridica comanda chiar din magazinul nostru! Dacă comanda ta va depăși suma de 600 de lei, nu vei mai plăti transportul.”, a explicat Grolmusz Rocsana din partea Carolina Design.

Articolele vestimentare create de Denis Radu în colaborare cu echipa de la Carolina Design vor fi disponibile pentru comenzi online. Pentru mai multe detalii să accesați site-ul https://www.facebook.com/carolinadesign.ro/

Foto credit: Cosmin Lautar/ koss.photography

Despre Denis Radu:

Denis Radu este specializat pe zona de event planning pe segmente: luxury & high-class. Are peste 8 ani de experiență în PR, event planning & comunicare b2b. Are în portofoliu zeci de branduri de lux pentru care a făcut comunicare.

Mai multe detalii găsiți aici – https://denisradu.ro/

Despre Magazinul Carolina Design

Magazinul Carolina Design are o experiență de peste 40 de ani în confecționarea hainelor de blană naturală. În portofoliul brandului o să descoperiți o selecție deosebită de haine din blană de linx, raton, nurca (vizon), vulpe, chinchilla și alpaca. Magazinul oferă modele atât pentru femei, cât și pentru bărbați. De asemenea, brandul oferă geci parka cu blană naturală, veste de blană, căciuli, precum si alte accesorii dar și jachete și geci din piele naturală, create după cele mai noi trenduri.

Comentarii