Maria Nila Gift Boxes 2022 - Connected Perceptions x Siri Carlén

Colecția Maria Nila Gift Boxes dedicată sezonului toamnă-iarnă 2022 a fost realizată în colaborare cu artista suedeză Siri Carlén, care a explorat modalitatea în care experiența vizuală se îmbină cu cea olfactivă. Fiecare gamă Care & Style a fost interpretată într-un mod unic, rezultatul fiind 6 recipiente superbe, personalizate pentru a fi refolosite în rutina de îngrijire zilnică. Împreună cu șamponul și balsamul la alegere, fiecare cutie vine însoțită de un ulei de argan True Soft de 30 ml, drept cadou suplimentar.

„Trebuie doar să ai o atitudine jucăușă și deschisă spre reinventare când vine vorba de asocierea diferitelor percepții.” - Siri Carlén, vorbind despre inspirația din spatele procesului creativ.

Siri Carlén este o artistă, ilustratoare și designer suedez, ce realizează: materiale pentru branduri de renume internațional, haine pentru celebrități, sculpturi pentru expoziții internaționale și piese de artă pentru ferestrele tip display. Siri se descrie ca fiind aproape obsedată de culorile inspirate din natură și meșteșugurile istorice, ce sunt de asemenea parte din modul în care a interpretat colecția de Gift Boxes a acestui an.

Colecția Gift Boxes 2022

1. The Perception of Healing

Head & Hair Heal este tratamentul suprem pentru un scalp sensibil, uscat și cu senzație de mâncărime. Elementul cheie, Aloe Vera, are un efect calmant și hidratant, fiind un echilibru pentru Piroctone Olamine și peptidele care stimulează creșterea părului și oferă scalpului o senzație de ușurare.

2. The Perception of Softness

Revitalizează și hidratează părul uscat și fragil cu gama True Soft. Formula pe bază de ulei de argan asigură un aspect catifelat, în timp ce untul de shea are un rol protector. Mai mult, uleiul de rapiță ajută la păstrarea umidității, combătând încrețirea. Astfel, părul rămâne moale și hrănit.

3. The Perception of Violet

Lupta cu tonurile de galben încetează acum! Totul datorită gamei Sheer Silver. Pigmentul de violet elimină tonurile aurii din părul blond, iar extractul de mure îmbunătățește aspectul natural al firului de păr. Formula cu proteine vegetale are un efect reparator și de condiționare pe termen lung.

4. The Perception of Volume

Ești în căutare de extra volum? Gama Pure Volume îți stimulează părul cu Provitamina B5 ce păstrează umiditatea din firul de păr. Uleiul de Moringa are rol întăritor, oferind un aspect volumizator, cu o senzație și un finisaj mai plin.

5. The Perception of Colour

Prelungește durata părului proaspăt vopsit și strălucitor cu ajutorul gamei Luminous Colour. Alături de extractul de rodie și Color Guard Complex, această gamă reușește să păstreze culoarea părului mai mult timp, antioxidanții protejând și întărind firele de păr simultan.

6.The Perception of Structure

Gama Structure Repair are la bază extractul de alge și proteina de grâu ce reconstruiesc și recondiționează structura firului de păr. Produsele sunt ideale pentru părul tratat chimic sau deteriorat, oferindu-i un aspect natural și sănătos.

Colecția Gift Boxes 2022 este valabilă începând cu octombrie 2022, iar fiecare cutie conține un șampon de 350 ml și un balsam de 300 ml, fiind personalizate oricărui tip de păr. În plus, fiecare cutie va conține și un ulei de argan True Soft de 30 ml ce va fi un cadou adițional fiecărei cutii achiziționate.

În conformitate cu restul produselor Maria Nila, această colecție este 100% vegană și netestată pe animale. Producția se realizează în Suedia, lucru ce asigură condiții sigure de muncă și o calitate înaltă a ingredientelor (inclusiv în ceea ce privește procesul de ambalare).

Disponibil exclusiv în saloane și online pe www.marianila.com

Comentarii

Postări populare