FOREO a lansat LUNA 4 body, dispozitivul care îți va transforma rutina de îngrijire

FOREO aduce în centrul atenției LUNA 4 body, peria hi-tech pentru exfoliere și masaj, care îți va oferi un ritual al relaxării

FOREO, cel mai cunoscut brand de beauty tech din lume, tocmai a lansat un dispozitiv ce îți va schimba complet rutina de îngrijire. LUNA 4 body este o perie hi-tech de curățare, exfoliere și masaj, ce duce noțiunea de self-care la un nivel complet diferit. Prima perie de corp marca FOREO

FOREO LUNA 4 body este rezultatul inovațiilor din spatele gamei LUNA 4, cu tehnologie de calitate înaltă, pulsații intuitive și performanță mai ridicată. Dispozitivul folosește pulsații T-Sonic și puncte de contact din silicon care îndepărtează impuritățile din straturile profunde ale pielii. Mai mult, este dovedit clinic că îndepărtează 99% murdărie și ulei și este de 35 de ori mai igienic decât periile cu peri de nailon.

FOREO LUNA 4 body reprezintă primul dispozitiv beauty-tech din categoria produselor pentru corp. Masajul exfoliant cu o tehnologie de top este un răsfăț nu doar pentru piele, ci și pentru mușchi, micro-circulație și drenajul limfatic - oferind o exfoliere delicată și profundă, dar și un masaj revitalizant.

Dispozitivul visurilor tale

Disponibil în 3 culori - Peach Perfect, Evergreen și Lavender - și însoțit de un cordon drept ca suport, această perie de corp este 100% impermeabilă. Va deveni cu siguranță cea mai bună prietenă a ta în timpul dușului sau în cadă, ajutându-te să obții o piele exfoliată, netedă și un corp tonifiat. În plus, datorită pulsațiilor T-Sonic cu 8 intensități reglabile, FOREO LUNA 4 body exfoliază și îndepărtează celulele moarte și impuritățile, reduce aspectul celulitei și îmbunătățește absorbția cremelor și loțiunilor. Mai mult, relaxează punctele de tensiune musculară și elimină toxinele din țesuturi.

Acum poți obține rezultate la nivel profesional în confortul casei tale, exact ca într-un SPA.

LUNA 4 body: Principalele caracteristici și beneficii

• Reduce erupțiile de la nivelul pielii - Porii înfundați și erupțiile sunt de domeniul trecutului. Dispozitivul este 100% rezistent la apă, cu uscare rapidă și non-poros, iar siliconul ultra-igienic previne acumularea bacteriilor, astfel încât va fi imposibilă răspândirea lor.

• Ameliorează celulita - Masajul cu pulsațiile T-Sonic îmbunătățește aspectul celulitei prin masarea fluidului care se acumulează în piele și distribuie grăsimea de la nivelul zonelor respective. De asemenea, îmbunătățește micro-circulația - fapt ce stimulează colagenul - și menține pielea elastică.

• Previne keratoza pilară - Aceasta apare atunci când porii sau foliculii de păr captează celulele moarte ale pielii, uleiul și bacteriile sau dacă cineva suferă de piele uscată. LUNA 4 body rezolvă această problemă prin îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și desfundarea porilor – fără a avea un efect abraziv.

• Spa complet și ultra-igienic - Pielea ta acumulează peste 4 kg de murdărie și celule moarte într-un an, iar procesul simplu de curățare din timpul dușului nu are chiar atât de mult impact pe cât ți-ai dori. De aceea, FOREO a creat o perie hi-tech de masaj pentru corp, care s-a dovedit clinic că îndepărtează 99% din murdărie și sebum.

• O investiție în materie de self-care - FOREO LUNA 4 body a fost creat și testat pentru a avea o durabilitate cât mai ridicată, fără a necesita alt ajutor suplimentar. Pe lângă asta, durata de viață a bateriei este una foarte ridicată - până la 300 de utilizări cu o simplă încărcare - fiind soluția ideală pentru un stil de viață ocupat, unde rutina de îngrijire poate fi uneori neglijată.

Cu ajutorul LUNA 4 body vei avea parte de un moment de relaxare pură și un tratament luxuriant pentru minte, corp și spirit. Descoperă produsul pe https://www.notino.ro/

Comentarii

Postări populare