Ziua Mondială a Veganismului

Ziua Mondială a Veganismului se va sărbători pe data de 1 noiembrie 2022 și marchează al 7-lea an de la lansarea ințiativei caritabile ”Anul Prieteniei”, concepută de Maria Nila. Aceasta se referă la alegerea unei cauze specifice sau a unei specii pe cale de dispariție care va fi mai apoi în prim-planul activităților caritabile și inițiativelor prietenoase propuse de noi pentru următoarele 365 de zile. Din anul 1999 și până în prezent, una din valorile noastre de bază a fost accea că animalele nu ar trebui să fie implicate în vanitatea umană. Tocmai de accea, toate produsele noastre de îngrijire a părului sunt 100% vegane și prietenoase cu animalele. Totuși, nu ne oprim aici. Este important de asemenea să contribuim în cât mai multe modalități cu putință pentru a obține o lume cât mai prietenoasă.

Apa reprezintă unul dintre elementele esențiale în industria produselor pentru îngrijirea părului, aspect care a influențat alegerea pentru anul 2023. Anul Prieteniei 2023 se va concentra pe într-ajutorarea uneia dintre cele mai longevive specii de pe această planetă - broasca țestoasă. Oceanele de pe glob se bucură de peste 150 de milioane de ani că aceste creaturi majestice le numească acasă.

Anul Prieteniei 202 în sprijinul broaștelor țestoase

Nenumărate specii de broaște țestoase sunt amenințate de un număr ridicat de diverși factori și de schimbările rapide ale mediului submarin. O parte din acești factori sunt naturali, însă cei mai mulți sunt creați de către om. Poluarea, o cantitate semnificativă de plastic în apele oceanelor, plase de pescuit, emisii de ulei - sunt o parte din factorii care amenință bunăstarea și supraviețuirea broaștelor țestoase. Continuăm parteneriatul nostru de lungă durată cu organizația caritabilă The Perfect World Foundation și împreună vom ajuta Centrul de Reabilitare Cairns Turtle – o organizație non-profit din Australia care vine în ajutorul broaștelor țestoase rănite. Pe parcursul acestui an vom urmări în special doi pui de broaște țestoase verzi, Dancer și Prancer, care au fost salvați la scurt timp după ce au eclozat când au fost păcăliți de iluminatul exterior și au ajuns într-o piscină, în loc de ocean.

De pe 27 octombrie și până la 10 noiembrie, Maria Nila va dona profitul obținut de pe marianila.com către Centrul de Reabilitare Cairns Turtle. Împreună putem face diferența!

Descoperă mai multe detalii accesând: marianila.se/pages/the-friendly-year

Comentarii