Late Media Lunch Trattoria dela Nanna a lansat noul meniu

Bucătăria italienească este recunoscută în lumea întreagă pentru rețetele pline de savoare, arome și, mai ales, suflet. Nu doar ingredientele de calitate, alese cu mare grijă, dar și rețetele păzite cu strășnicie de generații fac din mâncarea italienească o experiență gastronomică de neegalat. Și nimeni, absolut nimeni în întreaga Italia nu gătește mai bine decât nonna, bunica care știe toate secretele bucătăriei fără de cusur, care toarnă iubire in fiecare fel de mâncare și are grijă să ducă mai departe tradițiile și rețetele moștenite de la bunica ei....

Pentru iubitorii de mâncare italienească așa cum se face la ea acasă, Trattoria dela Nanna a lansat un meniu nou. Și pentru că un meniu nou trebuie sărbătorit așa cum se cuvine, Trattoria dela Nanna a fost gazda primitoare a unui eveniment dedicat vedetelor și influencerilor care au putut degusta, în premieră, cele mai interesante preparate pregătite după rețete autentice italienești.

Cosmina Păsărin, Roxana Condurache, Diana Pavelescu, Ioana Vișănescu, Monica Odagiu, Ruxandra Stanciu și mulți alți influenceri au fost prezenți pentru a-și delecta papilele gustative cu bucatele neasemuit de bune. Seara a continuat pe acordurile muzicii lui Radu Vastag care a cântat și a încântat.

Noul meniu a fost un succes absolut printre participanți, însă pastele au fost, cu siguranță, vedele serii așa cum stă bine oricărui eveniment italienesc. Fetucine alla Spignola, Tortellini con Spinaci, Spaghetti Aglio, Oglio e Gamberi, Penne Toscana și multe alte feluri de paste sunt disponibile acum în noul meniu Trattoria dela Nanna iar invitații s-au decis cu greu. Nu au lipsit de la petrecere nici faimoasele bruschette, Bruschetta con Pomodoro și Bruschetta con Avocado e Pomodoro au fost cele mai apreciate. Noul meniu cuprinde și mai multe tipuri de Risotto, o mulțime de feluri de Pizza, pește, fructe de mare, supe, pește, dar și preparate din carne de vită sau pui.

Pentru iubitorii de fructe de mare Trattoria dela Nanna are, pe lângă caracatiță la grătar, creveți în sos de vin și midii, Zuppa di Pesce - scoici, homar, calamar, caracatiță și creveți în sos roșu...un preparat care poate satisface și cel mai pretențios consumator de fructe de mare.

Trattoria dela Nanna își așteaptă oaspeții pentru a încerca noul meniu în cele două locații ale sale, dar și online pe www.nonnacatering.ro dacă vreți să comandați mâncare autentică italienească pentru acasă, pentru un eveniment special sau pentru o petrecere corporate.

Trattoria dela Nanna reunește în același loc plăcerea pentru gastronomia de calitate și pasiunea pentru rețetele clasice italienești, în cel mai boem cartier din București.

Comentarii

Postări populare