Kate Moss, roluri în pictoriale memorabile. Teatrală și naturală!

Este naturală chiar și în ipostazele ei teatrale. M-am gândit întotdeauna cum ar fi fost Kate Moss ca actriță într-un lung metraj, numai că ea a rămas până acum la stadiul de super model și nu a primit niciodată vreun rol important alături de actori mari...

Rolul ei este unul care funcționează perfect. Este acela de a afișa haine și frumusețe unică în pictoriale legendare și fascinante din reviste celebre. Cu talentul nativ al unei femei frumoase și cu atitudinea generoasă, Kate Moss a pozat în fața fotografilor celebri ca Owen Scarbiena, primul care a fotografiat-o mirat de sclipirea ei nativă, atunci când ea făcea pași virgini în lumea modelling-ului. Sau pentru Vogue, alături de fotograful Peter Lindbergh.

Mario Sorrenti a reușit să surprindă ipostaze intime ale supermodelului Kate Moss, iar povestea pictorialelor de acest gen a devenit acel ceva original pe care dorim să îl savurăm și să îl descoperim mai ales atiunci când e vorba de un model atât de special.

Cu siguranță va exista pe viitor un regizor interesat să realizeze un film despre super modelul Kate Moss, dar mă gândesc- cine ar putea juca rolul unei femei unice și interesante așa cum este ea? Are o strălucire ce nu poate fi imitată ușor. E magistrală!

Comentarii

Postări populare