Noua linie de îngrijire a buzelor de la Sabon

SABON prezintă cu deosebită încântare noua sa irezistibilă linie de îngrijire a buzelor, o colecție de trei produse vegane luxoase ce dezvăluie adevăratul secret al buzelor numai bune de sărutat!

Pielea buzelor este deosebit de delicată și sensibilă la factorii duri de mediu, fiind predispusă la uscare, deshidratare și descuamare.

Acum poți oferi buzelor tale îngrijirea atentă pe care o merită, cu trei produse care combină proprietăți de hidratare și hrănire emblematice pentru SABON. Toate cele trei produse destinate îngrijirii buzelor conțin extract natural de rodie bogată în vitamine, un fruct prețuit din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale calmante, hidratante și de redare a luminozității pielii. Acum, acest simbol atemporal al tinereții și al abundenței va deveni piesa centrală a ritualului tău de îngrijire a buzelor.

Exfoliant de buze

Îndepărtează cu grijă pielea uscată și descuamată, având un efect unic de netezire a buzelor bazat pe o formulă vegană ce include extract de semințe de rodie și sâmburi de cireșe zdrobiți, pentru a hidrata și calma buzele. În loc să rupă pielea fragilă, exfoliantul de buze înlătură delicat celulele moarte, dezvăluind instantaneu buze mai moi și pline. Aplică de 1-2 ori pe săptămână, pe buzele curate și uscate, folosind mișcări circulare ușoare pentru a exfolia, și apoi șterge cu un tampon de bumbac.

5g |

Balsam de buze

Infuzat cu unt de shea luxuriant și ulei de semințe de rodie, pentru hidratare pe tot parcursul zilei, acest balsam cremos este soluția ideală pentru a-ți repara buzele din mers. Formula sa vegană, bogată în acizi grași esențiali și vitamine, oferă atât beneficii de hrănire imediate, cât și pe termen lung, ajutând la conservarea hidratării și la asigurarea unui aspect catifelat de durată. Pur și simplu aplică o cantitate mică, uniform, pe buze, masând din centru spre exterior, și utilizează produsul și înainte de culcare, pentru a îmbunătăți procesele naturale de regenerare nocturnă a pielii.

5.6g |

Ulei de frumusețe pentru buze

Scoate în evidență frumusețea naturală a buzelor tale cu ajutorul celei mai recente inovații în îngrijirea buzelor. Calmant si hidratant, fără o textură lucioasă și lipicioasă tipică, acest ulei de frumusețe este un ser botanic vegan formulat exclusiv pentru buze, care combină proprietățile antioxidante hidratante ale uleiului de semințe de rodie cu o strălucire translucidă superba. Este nevoie doar de o singură picătură din acest ser concentrat – aplic-o pe buza de jos, apoi întinde către colțurile buzelor și presează buzele una de cealaltă, pentru un finiș adorabil. Disponibil într-o nuanță de bază naturală, cristalină, uleiul de frumusețe pentru buze este, de asemenea, prezentat și în trei nuanțe delicat pigmentate, pentru note subtile de lumină și culoare: „Rose Petals” pentru un roz pur superb, „Red Pomegranate” pentru roșu cuminte și rafinat, și „Orange Mandarin” pentru o nuanță radiantă de nectarină. 10ml

Ritualul de îngrijire a buzelor: sfaturi esențiale pentru buze senzuale

Noua linie de îngrijire a buzelor de la SABON te ajută să ai buze moi, gata pentru sărut, în doar doi pași adaptați nevoilor tale de îngrijire.

Pasul 1: Aplicați exfoliant de buze delicat, pentru buze mai netede în doar un minut.

Pasul 2: Continuă cu uleiul de frumusețe sau cu balsamul de buze, în funcție de aspectul și protecția de care ai nevoie în ziua respectivă.

• Ulei de frumusețe pentru buze: oferă luciu și strălucire instantanee, cu o senzație imediată de buze protejate.

• Balsam de buze: Ideal pentru zilele reci, textura sa bogată formează un scut natural pe buze, păstrând catifelarea și după câteva zile de la utilizare. Balsamul poate fi folosit și ca mască de buze peste noapte, pentru un efect regenerator mai intens.

De la preparare până la produsul finit, linia vegană de îngrijire a buzelor SABON creează o experiență holistică de mini-spa de lux pentru buze, oferind protecție, îngrijire de durată și o strălucire vibrantă în toate cele patru sezoane ale anului.

Comentarii

Postări populare