Medical Optik devine Eye Temple

Medical Optik, un brand de referin

“Eye Temple este rezultatul unei viziuni, este o incununare a unui efort de peste 25 de ani, o noua dimensiune a serviciilor si experientei noastre. Servicii care in trecut ne-au adus foarte multe satisfactii si la fel de multi prieteni. Pasiunea noastra pentru vedere, pentru ochi, claritate si stil, a inceput acum 25 de ani de ani, odata cu lansarea brandului Medical Optik, care astazi trece la un alt nivel, cu o noua promisiune de standard a serviciilor si a produselor noastre prin rebrandingul catre Eye Temple.”, declara Hani Marin, Managing Partner Eye Temple.

Eye Temple pune pret pe importanta sanatatii clientilor si de aceea aparatura din dotare este de ultima generatie, iar consultatiile sunt efectuate de catre o echipa de specialisti formata din medici oftalmologi care se bucura de o cariera remarcabila. Consilierii estetici de la Eye Temple va vor ajuta sa va puneti in valoare personalitatea si stilul. “Eye Temple este locul din care reincepi sa decoperi lumea. Clara, vibranta, detaliata, asa cum iti amintesti ca era. Sau locul de unde incepi sa lasi lumea sa te redescopere, sa te remarce, sa te priveasca altfel. Locul in care iti descoperi sau reevaluezi stilul personal si ce transmiti celor din jur, in legatura cu cea mai importanta parte a corpului tau, fata si fizionomia. Mai mult, suntem locul in care vederea ta are parte de un consilier personal, un specialist care te indruma catre cele mai bune decizii in recapatarea vederii si a descoperirii stilului personal. Un consilier care te ajuta, cu care tii legatura permanent si care, de multe ori, iti devine prieten. La Eye Temple, promitem sa facem din „Good Mood” o stare de spirit pentru vizitatorii showroom-ului nostru.”, explica Hani Marin.

Pentru ca ochelarii de vedere sau de soare nu mai sunt de mult doar o necesitate, iar noi trenduri apar zi de zi, Eye Temple promite noi standarde ale esteticii vederii si ofera echilibrul perfect intre stil, rafinament si tehnologia de ultima generatie dedicata opticii medicale. “Suntem mandri ca impreuna cu agentia Screen Native reusim sa aducem publicului din Romania o noua infatisare, un brand premium aliniat serviciilor si produselor noastre deja consacrate. Noul nume duce mai departe povestea Medical Optik catre un nou standard, fara a renunta la apropierea de nevoile si dorintele clientilor nostri. Exact asa cum spune si numele, suntem un templu dedicat atat sanatatii, cat si esteticii unei priviri seducatoare. Eye Temple va fi o experienta completa dedicata stilului personal, atat offline cat si online.” - Hani Marin, Managing Partner Eye Temple.

In portofoliul Eye Temple, veti regasi unele dintre cele mai exclusiviste branduri din zona luxury, precum Chrome Hearts, Dita, Dita Lancier, Linda Farrow, Cartier, Cazal, Mykita, Gucci, Saint Laurent, Montblanc, Bulgari, Prada, Miu Miu, Giorgio Armani, Dolce & Gabbana, Maui Jim si multe altele.

Indrazniti si descoperiti lumea cu alti ochi, cu o vedere imbunatatita sau pur si simplu redefiniti-va stilul pentru a lasa mereu o impresie placuta, printr-o vizita la Eye Temple! Sunteti asteptati in show-room-ul din bulevardul Ion Mihalache, nr 104, sector 1, Bucuresti sau pe online, pe https://eyetemple.ro/.

Comentarii