Cupper, natural, fair & delicious

Pentru iubitorii ceaiului și al infuziilor, CUPPER este prilejul de a descoperi arome noi, de a se bucura de un moment de răgaz în intimitate sau cu prietenii și de a-și aminti de tărâmuri însorite. Cine ar putea ști mai bine acest lucru decât englezii, creatorii faimosului 5’o clock tea? Din pasiune pentru ceai. Create cu pasiune în Dorset, Anglia, ceaiurile certificate BIO CUPPER te surprind de la prima degustare cu arome inedite și savuroase.

Gust desăvârșit. Mixurile de plante din fiecare cutie sunt alese cu grijă, o adevarată explozie de arome pentru toate gusturile și preferințele: condimentat, fructat, vanilat, energizant sau liniștitor.

Blând pentru corp. Nu conțin coloranți, conservanți sau organisme modificate genetic. Nu conțin teină.

Etic și sustenabil. Plantele folosite la aceste infuzii sunt recoltate de pe plantații unde nu sunt folosiți copii sau persoane defavorizate. Ambalajele sunt reciclabile și nu conțin plastic. Pliculețele nu sunt albite, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor.

Te invităm să descoperi acum și aromatele noastre ceaiuri de iarnă, în ediție specială, ale căror note centrale (portocală, măr, merișoare) sunt puse în valoare de condimente precum scorțișoara, anasonul stelat sau cuișoare, alături de o reducere exclusivă dedicată comunității tale, despre care vei regăsi detalii pe verso. Iar dacă te tentează să faci un giveaway pentru comunitatea ta, îmi poți scrie la contact@nutrivita.ro . Abia așteptăm să aflăm ce aromă îți încălzește mai bine zilele friguroase de iarnă ce vor urma.

Descoperă CUPPER Ediție Specială de Iarnă, savoare în fiecare ceașcă!

INFUZIE BIO PORTOCALĂ – SCORȚIȘOARĂ (20x2g) - Când furtunile de zăpadă fluieră în jurul caselor, savurează acest ceai de condimente, care combină gustul de iarnă cu gustul fructat de portocală și cu o notă fină de scorțișoară. Ingrediente: scorțișoară* 40%, rooibos*, rădăcină de lemn dulce*, hibiscus alb*, aromă naturală de portocală 5%, coajă de portocală* 2%, rădăcină de cicoare*, cuișoare*. *Ceai certificat ecologic condimentat cu scorțișoară, portocală și arome naturale. Lemnul dulce crește tensiunea arterială, așadar persoanelor cu hipertensiune nu le este recomandat consumul în exces.

INFUZIE BIO ȘTRUDEL MĂR – SCORȚIȘOARĂ (20x2,5g) – Parfumul ceaiului bio miroase a iarnă cu mere și scorțișoară, și îți amintește de un moment relaxant de ceai cu ștrudel cu mere. Ingrediente: hibiscus*, măr* 25%, scorțișoară* 16%, maceșe *, aromă naturală de mere 5%, coajă de cacao*, rădăcină de cicoare*, aromă naturală de lămâie*, frunze de stevie*, anason stelat*. *Ceai certificat ecologic din fructe cu mere, scorțișoară și arome naturale.

INFUZIE BIO MERIȘOR – SCORȚIȘOARĂ (20x2g) - Ce ar putea fi mai frumos decât o ceașcă cu ceai fierbinte după o lungă plimbare de iarnă? Amestecul fin de scorțișoară picantă, anason stelat de Crăciun și fructe de pădure dulci amintește de magia lunilor de iarnă. Ingrediente: hibiscus*, scorțișoară* 22%, rădăcină de lemn dulce*, maceșe*, cuișoare*, aromă naturală de portocală 4%, anason stelat* 3%, coajă de portocală*, afine* 1%, aromă naturală de coacăz negru 1%. *Ceai certificat ecologic de fructe cu scorțișoară, anason stelat, afine și arome naturale. Lemnul dulce crește tensiunea arterială, așadar persoanelor cu hipertensiune nu le este recomandat consumul în exces.

Mod de preparare: 1 pliculeț de fructe se infuzează cu apă clocotită, timp de 7-8 minute.

Unde le găsim: Le găsești în marile lanțuri de magazine, la raionul de produse BIO, în magazinele online de produse BIO și naturiste sau pe www.nutrivita.ro .

Preț atractiv: CUPPER ceai bio are un preț recomandat atractiv pentru consumatori: 17,60 lei/cutia de 20 pliculețe, la același nivel cu brandurile non-bio. Mai mult, exclusiv pentru toata comunitatea ta, îți oferim o reducere valabilă până la 31.12.2021 de 10% cu codul CUPPER10 pe www.nutrivita.ro.

#CUPPERRomania #CUPPERTeas #CeaiCupper #CeaiBioCupper

Comentarii