Ia Sabon cu tine peste tot!

Ia cu tine oriunde ai pleca produsele Sabon preferate, în varianta lor mini, un răsfăț ușor de strecurat în bagaj! Pentru o vacanță în care să te bucuri de tot confortul de acasă și de toate beneficiile ritualului tău de frumusețe, nu pleca nicăieri fără să iei cu tine produse esențiale de îngrijire a pielii din colecția de miniaturi de călătorie de la Sabon. Indiferent dacă mergi în vacanță, într-o escapadă romantică sau te îndreptați către sala de gimnastică pentru un antrenament rapid, te vei simți mai confortabil să porți cu tine produsele pentru baie și corp pe care le iubești, în variantele lor ușor de strecurat în bagaj și simplu de folosit.

De la loțiuni și creme pentru mâini până la uleiuri de duș și exfoliant de corp, ai de unde alege! Pasionatele de călătorii care nu concep să facă rabat la calitatea produselor de beauty pe care le utilizează în vacanțe se vor îndrăgosti de adorabilă colecție de miniaturi la Sabon!

Colecția noastră de produse pentru călătorii este concepută în detaliu pentru a oferi confort și răsfăț oriunde, oricând. Dimensiunile mici ale produselor le fac ușor de transportat și respectă toate regulile de check-in ale companiilor aeriene. Miniaturile sunt perfecte pentru a fi luate în bagajul de mână fără a ocupa prea mult spațiu. Recipientele sunt proiectate să prevină scurgerile, astfel încât nu trebuie să-ți faci griji că uleiul tău de duș favorit va ajunge pe haine sau pe alte obiecte din bagaj.

Te așteptăm, așadar, în magazine sau pe sabon.ro, pentru a descoperi colecția completă de miniproduse Sabon care vor avea grijă de pielea ta și când nu ești acasă. Crema de mâini de mici dimensiuni îți va menține pielea hidratată într-un mediu uscat precum cel din avion, iar mini-apa de toaletă Eau de Sabon te va împrospăta și răcori în orice moment, răspândind în jur un parfum delicat. Poți opta, de asemenea, pentru un kit de călătorie all-in-one care conține tot ce ai nevoie pentru a arăta și a te simți minunat atunci când ești în deplasare.

Comentarii