”A fi părinte – meserie sau exercițiu spiritual” – un proiect al Clubului ”Aleg să previn! Educație și Sănătate”

Clubul ”Aleg să previn! Educație și Sănătate” a creat proiectul ”A fi părinte – meserie sau exercițiu spiritual”, care va fi dezvoltat împreună cu mentorul clubului Tana Roșca. Acest proiect va cuprinde o serie de podcast-uri dedicate părinților. Scopul inițiativei este de a-i inspira pe părinți să aleagă metodele educative cele mai adecvate, de bun simț pentru echilibrul și realizarea copiilor lor.

Prima etapă a proiectului va cuprinde 25 de episoade. Pentru început, Tana Roșca va răspunde întrebării ”Câți copii avem cu totul?„. Având în vedere că cei mici trec prin diferite etape, putem spune că atunci când aceștia au ajuns la maturitate, părinții vor fi crescut 6 ființe diferite: sugarul, copilul mic, preșcolarul, școlarul mic (6-10 ani), puberul, adolescentul.

În următoarele episoade, Tana Roșca va avea ca invitați mentori din diferite domenii. Printre teme care se vor aborda se numără: ”Educația modernă”, ”Istoria Educației: de unde am pornit si unde ne aflam acum; etapele sistemelor educaționale; istoricul de la sistemul de educație autoritar la anti autoritar; calea de mijloc si încotro alegem sa ne îndreptăm?”, ”Educația prenatală”, ”Gradarea corectivelor”, ”Educația, disciplina și rezultatele pozitive ale mișcării”, ”Copilul supradotat: o binecuvântare cu două tăișuri” și ”Buna cuviință: Să începem cu începutul”.

Despre Clubul ”Aleg să previn! Educație și Sănătate”

Format dintr-o echipă de profesioniști din diverse domenii, care au rolul de mentori, clubul ”Aleg să previn! Educație și Sănătate” oferă o selecție variată de activități interactive și creative care să ajute părinții să reușească să-și crească copiii într-un mod echilibrat. Domeniile clubului variază de la dezvoltare personală, yoga, karate sau arts &crafts pentru copii la parentaj, orientare vocațională sau școlaritate pentru părinți.

Comentarii