Armonie, frumusețe și aparatură de top la Therapy Boutique by Ionela Preda
Printre pornirile mele actuale amintesc mersul la fizioterapeut. Îmi place că am găsit unul foarte bun ( tolerant, cred, cu impulsivitatea mea, extrem de atentă, pentru că este femeie, cu mâini de aur și sfaturi bune), echipat cu aparatură de top, care știe clar direcția pentru ca eu să fiu bine, să am un ten frumos, chiar și la cei 44 de ani ai mei. Mă răsfață așa cum și-ar dori orice femeie. De ce toate astea?  Poate pentru viața exterioară, pentru că în societate trebuie să fim unice, cât și pentru viața intimă, acolo unde te întâlnești tu cu tine, sau tu cu el și trebuie să te accepți așa cum ești... 

Cu mersul la un fizioterapeut corpul meu poate performa pentru o formă mai bună. Asta am înțeles-o din primele ședințe. Mă ajut și eu cu o alimentație sănătoasă, cu sport, cu acea gândire pozitivă pe care trebuie să o purtăm la noi tot timpul, cu o deschidere către lume și mai ales cu încredere în mine și fizioterapeut. Așa se face că mă simt foarte bine în acest mic paradis numit Therapy Boutique by Ionela Preda, unde intrasem prima dată cu o ușoară reticență... Acum vin cu cea mai mare speranță de bine într-un mediu agreabil și armonios. 

Prezint aici ce face Ionela Preda la Therapy Boutique și sfaturile ei. Vor fi, evident, și alte capitole...

Cum sa păstrăm aspectul tânăr al pielii? Prin stimularea producției de colagen!

Tânjim după tinerețe, ne dorim un ten impecabil fără imperfecțiuni sau riduri chiar și la 50 de ani. Pentru acest lucru este nevoie de îngrijire atentă și o alimentație care să ofere pielii noastre strălucire și hidratare optimă. Ionela Preda, fizioterapeut la Therapy Boutique, ne oferă câteva sfaturi utile pentru ca tenul nostru să fie frumos și sănătos.

 Așadar, pentru un ritual de frumusețe optim, stimularea se poate face prin:

Alimentație corectă din care să nu lipsească migdalele, avocado, strugurii, afinele, spanacul, varza crudă, sparanghelul, roșiile, sfecla roșie, soia, somonul, dar și fructele bogate în vitamina C.

Elimină toxinele din organism!
Hidratarea trebuie să fie corespunzătoare (în cantitatea necesară fiecăruia, cu o apă antioxidantă, alcalină), exerciții fizice de cel puțin trei ori pe săptămână, consumul moderat de alcool, renunțarea la fumat.

Tratamentul facial personalizat în componența căruia se efectuează și radiofrecvența

Radiofrecvența este o energie produsă în profunzime de către unde electromagnetice, acționând la un nivel profund al dermei, care are menirea de a stimula celulele ce produc colagen. Pe termen lung, acest tratament, pe care îl puteți face la Therapy Boutique by Ionela Preda, stimulează crearea de celule noi și în acest fel redă elasticitatea și fermitatea pielii, atenuează imperfecțiunile și remodelează conturul, mai ales în cazul unui ten matur.  Detalii și aici- https://www.facebook.com/TherapyBoutiqueByIonelaPreda/Comentarii