Southern Fried Chicken preparat in stil Texan, vita stroganoff, sau emblematicul Mac and Cheese, la Vibes 19!







Vibes19 s-a redeschis oficial intr-o noua locatie, mai mare, pastrand insa aceeasi atmosfera moderna si acelasi concept ce deja a devenit marca proprie. 

Noua locatie din strada Franceza nr. 44 intampina clientii cu aceleasi servicii si aceasi echipa, cu o capacitate de 70 de locuri sitting, un meniu variat de steaks si burgers, dar si un meniu variat de vinuri de la crame romanesti si nu numai.

Evenimentul de redeschidere a adunat laolalta clienti fideli ai restaurantului, cat si persoane cunoscute pe canalele de social media, bloggeri si vloggeri deopotriva. In centrul atentiei s-au aflat felurite feluri de mancare reprezentative pentru Vibes19 cum ar fi renumitul Infusion Burger – cu injectie de cheddar sau Grizzly Burger – unul dintre cei mai mari burgeri din Bucuresti. Pretul pentru un burger classic incepe de la 27 de lei si vine insotit de cartofi prajiti si 2 sosuri, ajungand pana la 65 de lei burgerul cu faimoasa vita Wagyu.

Printre noutatile culinare se enumara Southern Fried Chicken preparat in stil Texan, vita stroganoff sau emblematicul Mac and Cheese atat de iubit de americani.

Atmosfera a fost intretinuta de Radu Vastag, solist aflat in colaborare cu trupa Bere Gratis de 10 ani, ce a interpretat melodii din repertoriul contemporan romanesc, cat si hituri internationale.





Pe langa designul ce iti ramane intiparit in minte prin peretii decorati cu capete de taur ornamentale sau desene explicative ale diferitelor tipuri de steak, Vibes19 ramane o locatie cu o atmosfera intima, perfecta pentru cinele intre prieteni sau in familie, o locatie ideala pentru iubitorii de steak and burgers care doresc sa descopere putin din atmosfera unui steakhouse american.

Vibes19 va asteapta de acum, pe strada Franceza nr 44, in fiecare zi intre orele 12:00-00:00, cu live music in zilele de weekend, degustari de vin si multe alte surprize. Puteti urmari nouatile si evenimentele viitoare direct pe canalele de social media: 
Facebook: vibes19
Instagram: vibes19.ro 







Comentarii

Postări populare