Extra hidratare a tenului pentru sezonul rece
În sezonul rece tenul tău este expus la temperaturi joase care afectează hidratarea acestuia. Mai mult este expus trecerilor continue de la temperatura ambientală a camerei la temperaturile joase de afară. Pentru a evita efectele neplăcute precum pierderea hidratării, a elasticității și a tonusului în general este bine să acordăm importanță sporită îngrijirii corespunzătoare a tenului. Trebuie să folosim produse mai hidratante și care eventual crează o bariera împotriva acestor factori.

Pe lângă o curățare corespunzătoare a tenului pentru a elimina impuritarile, sau chiar folosirea unui serum hrănitor care să pătrundă adânc în piele, este recomandat să ajuți tenul prin folosirea unor măști împreună cu aparatul FOREO UFO sau UFO mini.

Când device-ul este pornit, rutina de 90 de secunde este simplă și creează dependență: utilizatorul trece UFO pe suprafața pielii, bucurandu-se de căldură, răcoare, aroma măștii alese și de tehnologia cu pulsații cu calități nutrive ce stimulează tenul în profunzime.

Cuprinzând o versiune originală și una mini, precum și o selecție de măști activate de dispozitiv, gama UFO combină expertiza măștilor coreene cu cea mai bună tehnologie suedeză, ducând îngrijirea acasă la un nivel complet nou. Ambele promit un tratament facial de nivel spa în 90 de secunde, ce cuprind terapii accesate de obicei în cabinetele de dematologie.

Pasionații de frumusețe se pot bucura de măștile activate UFO, dezvoltate pentru nevoi specifice ale tenului, fie că e vorba de un ten uscat și dezhidratat, fie gras sau pur și simplu simți nevoia de iluminare a tenului. Descoperă care este nevoia tenului tău, sincronizează aparatul tău UFO prin intermediul aplicației FOREO și bucură-te de masca ta favorită.


Masca ‘H2Overdose’ conține acid hialuronic care oferă o infuzie intensă de umiditate pentru a hidrata pielea deshidratată și pentru a-i reda suplețea și fermitatea. În același timp creează o bariera care împiedică deshidratarea. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini.Masca ‘Glow addict’ conține o formulă infuzată cu perle și vitamina E care iluminează pielea ternă și obosită pentru un aspect sănătos și o piele radiantă. Redă aspectul de ten sănătos și iluminat. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini. 

Toate aceste măști vin în completarea colecției de măști deja cunoscute: Masca ‘Make My Day’ Mask care conține acid hialuronic și alge roșii care hidratează în profunzime, combinate cu protecție anti-poluare pentru un ten luminous și Masca ‘Call It A Night’ Mask care conține ulei de măsline și ginseng care hrănesc, revitalizează și hidratează pielea pe timpul nopții și ajută regenerarea celulară.

Descoperă dispozitivele UFO la un preț special acum în magazinele Douglas sau pe www.douglas.ro


Comentarii

  1. Buna, nu stiam cum sa ma pun in contact cu tine. O sa incep un nou proiect online si vroiam sa stiu daca esti disponibil pentru a scrie articole in limba romana pentru un blog cu venit pasiv (La fiecare luna o sa avem castig. Poti scrie un articol si acel articol poate produce bani, idea este sa scriem cat mai multe pentru a castiga mai mult). Daca esti interesat ma poti contacta pe info@duinsta.com si iti dau mai multe detalii.

    O zi buna!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu