FOREOPEDIA: Top 5 cele mai cool locuri pentruun workout ca la carte

FOREOPEDIA: Top 5 cele mai cool locuri pentruun workout ca la cartePentru cei pasionati de sala de fitness, dar si pentru cei care prefera antrenamente intensivescurte, pentru cei care isi planifica din timp clasele, dar si pentru cei care cu sarguinta isi fac timpindiferent de programul ocupat,FOREOprezinta o selectie cu cele mai bune gym-uri si sali defitness pentru cei ce vor sa introduca ceva nou in rutina antrenamentelor la sala,  sau cauta omodalitate de a se mentine in forma.


  1. BEAT 45-  Combinand eficienta antrenamentelor de tipHIIT (high intensity interval training)cu atmosfera unui ring de dans,BEAT45 este locul perfect pentru a face sport si a te deconectain 2019.Muzică buna, lumini sexy, exercitii de cardio si de forta care te vor ajuta sa arzi pana la1000 de calorii per orala BEAT45 totul se intamplă într-un ritm incredibil!


2.Worldclass.Odata intrat in lumea World Class, ai acces nelimitat la programe siconcepte exclusive de antrenamente, create de Les Mills si expertii World Class, predate de peste350 de antrenori certificati international. Antrenamentele de grup de la World Class te vor ajutasa redefinesti sportul si mersul la sala.


3.Revoluttion.Un program de antrenament cu o abordare holistica: nutritie,antrenamente, coaching motivational si seminarii pentru a-ti atinge obiectivul cat mai usor.Grupele de antrenament sunt structurate pe niveluri de intensitate si obiectiv, astfel incat miscarea sa se desfasoare in deplina siguranta, indiferent de istoricul sau sportiv. 

4.700 fit Club.Exercitiile de pilates cu reformer, spinning sau aerobic ajuta la modelareacorpului ideal, iar aparatele de fitness Technogym sau antrenamentele circuit training conduc laun nou nivel de performanta. In plus, sesiunile la spa iti aduc echilibru si relaxare

.5.The Movement.Diferitele zone traditionale, zona cardio si zona de antrenamentfunctionala, zona de mobilitate cu zona de circuit rapid sunt unite in mod armonios.Cu o atitudine nascuta din pasiune, practica si studiu continuu. 


.Insa pentru cei care se antreneaza cu perseverenta, FOREO lanseaza LUNA 3 pentruimprospatarea, hidratarea si tonifierea tenului.Noul LUNA 3 este primul dispozitiv inteligent de masaj facial pentru curatarea si combaterearidurilor care combina o curatare igienica ultra soft cu o varietate de rutine pentru un masajtonifiant controlate cu ajutorul aplicatiei FOREO. LUNA3 elimina impuritatile, sebumul si celulelemoarte intr-un singur minut. 

Un cap cu perie mai mare, punctele tactile mai lungi si mai moicomparativ cu LUNA 2 de la FOREO asigura o curatare mai profunda si mai precisa.Pe langa curatare, LUNA 3 ofera o varietate de rutine de masaj care vizeaza zone specifice alefetei. Disponibil exclusiv prin aplicatia FOREO, fiecare masaj confera fermitate pielii pentru un tencu aspect imbunatatit si intinerit. 

Design-ul imbunatatit al LUNA 3 include striuri din silicona carorforma le permite sa alunece usor pe pielea de la nivelul fetei, gatului si decolteului, in timp cepulsatiile de joasa frecventa elimina fluidele in exces pentru a reduce aspectul pufos si atenueazasemnele de imbatranire.

Comentarii