Totul în mișcare: Tamaris lansează „T-Collection” Noua linie de produse se axează pe trendul Athleisure, extinzând versatilitatea pantofilor sport





Tamaris dă startul sezonului primăvară/vară 2017 cu noua linie „T-Collection”. Populara tendință Athleisure se află în centrul colecţiei, fiind exprimată printr-o varietate de culori şi materiale. Colecția include 20 de modele inovatoare pentru a oferi astfel o gamă variată de produse clienţilor şi partenerilor, pentru ceea ce este cunoscut drept cel mai dezvoltat segment al pieţei.  „T-Collection” reprezintă o altă dovadă a tendințelor inovatoare Tamaris.

Tamaris și-a extins deja cu succes linia de pantofi sport. Dar o dată cu introducerea „T-Collection”, Tamaris face un nou pas. Stilul Athleisure este adoptat din ce în ce mai mult – Tamaris nu numai că abordează această tendință sportivă, dar o şi dezvoltă continuu. „Tamaris simbolizează moda și stilul sport, uşor de purtat în viaţa de zi cu zi”. Potrivit lui Jens Beining, CEO al grupului Wortmann, mesajul-cheie al noii linii este conceptul de Fashletics.




Platform-Runners, pantofii sport aflați în tendințe, au un aer tineresc şi progresiv; talpa de tip cupsole este ușor mai moderată, dar încă modernă. Materiale precum plasa şi neoprenul s-au dovedit a fi foarte versatile pentru această tematică light sportivă. „T-Collection” demonstează atenția la detalii prin denim, decupaje și laser-cut. De asemenea, colecţia păstrează calitatea pielii Tamaris; de această dată fiind combinată cu platforme uşoare şi flexibile.


Pentru a distinge clar „T-Collection” de restul gamei, Tamaris a investit într-o nouă echipă de design. Filozofia lor este una simplă: implementarea trendurilor actuale din modă în fabrici specializate în tehnologia pantofilor sport. Prin urmare, „T-Collection” îşi doreşte să exprime simbioza sport-fashion într-un mod cât mai evident! 



Comentarii

Postări populare