Reiki “la patru maini”, cu terapeutii Edmond Timofti si Cristian Marcu



Energia universala a vietii e in mainile lor, a practicantilor Reiki, iar cine va cunoaste aceasta practica prin sedinte de terapie, va sti ce inseamna vindecarea. Tot ce trebuie sa faci este sa fii relaxat si sa ai o minte deschisa pentru o experienta noua.

Cei doi  te "invata" cum sa ai grija de propriul corp.
Experienta lor in Reiki traditional(este vorba de adevaratul Reiki, nediluat, pur) si non-traditional, precum si Karuna, Lama Fera, Karuna , Shambala, Yoga, Diksha, Imputernicirile  in Buddha Amitabha si Tara, Imputernicirea Kalachakra si multe alte metode de accesare a luminii superioare invizibile, te vor ajuta sa simti cum sa traiesti in armonie cu universul.

Atat Cristian Marcu, dar si Edmond Timofti au fost initiati in Usui Shiki Ryoho (Reiki traditional) in Romania, de  catre maestri Reiki doctor Aurelian Curin si Lucica Toroipan, poate singurii care predau Reiki traditional la noi in tara.
Cu palmele lor, cei doi terapeuti reusesc sa canalizeze energia de care are nevoie corpul nostru, iar medota traditionala reiki pe care aceastia o practica ne permite sa aflam cauza unei afectiuni si mai ales modul in care aceasta poate fi tratata.




Este eliminat stresul, iar compasiunea, rabdarea si bunatatea devin primordiale

Prin astfel de sedinte este indepartat stresul, iar blocajele si dezechilibrele care impiedica transferul liber de energie sau de informatii in mediul exterior, intre oameni, sunt eliminate.
Ajungi sa te cunosti mai bine pe tine, respiri mai bine, devii vindecat atat pe plan spiritual, emotional cat si fizic.
In reiki se lucreaza la nivelul mintii, la nivel energetic. Principiile metodei reiki sunt acestea: fii bun si rabdator cu ceilalti, munceste, nu fii furios, lasa grijile deoparte, daruieste recunostinta.
Reiki trateaza intregul, iar daca vei intelege cauzele spirituale care au dus la apritia bolilor fizice, atunci poate sa apara si vindecarea. Asadar, nu te astepta sa te vindeci fizic, fara sa afli ca te-ai vindecat mental-emotional.

“Noi, fiecare dintre noi doi, avem un cumul de tehnici,initieri si imputerniciri buddhiste: Lama Fera, Deeksha, Imputernicirile Buddha Amitabha si Tara, Imputernicirile Kalachakra ale liniei Jonang , si alte cateva. Pe langa acestea se poate adauga practica fiecaruia, fara de care aceste initieri si imputerniciri sunt la nivel latent.  Prin practica succesiva se amplifica mult forta terapiei si a terapeutului.
Faptul ca suntem doi este iar un mare plus, acest lucru realizandu-se foarte rar, mai ales pe linia traditionala Reiki. Lucram amnadoi pentru ca exista acelasi lineaj de initiere la baza, acceasi vibratie a energiei,” spune terapeutul Edmond Timofti.

Cristian Marcu povesteste de ce avem nevoie de Reiki: “ Pentru ca o terapie completa de o ora sau o ora si jumatate te recalibreaza energetic, te calmeaza… De asemenea, te deschide la nivelul inimii spirituale si “te rupe” de realitatea liniara in care esti obisnuit sa traiesti si sa percepi viata. Astfel, vei avea acces la intelegerea faptului ca esti plin compasiune, bucurie si pace. Te ajuta sa intelegi ca schimbarile sunt binevenite, pentru ca este vorba de evolutie si iti ajuta corpul sa intre in starea de vindecare fizica, mentala si emotionala pentru ca Vindecatorul esti tu insuti, nicidecum terapeutul.
Te poate ajuta sa indentifici propriile-ti tipare mentale mai putin benefice(aici vorbim de alegeri) si sa reusesti sa gasesti solutiile cele mai potrivite pe viitor. Te ridica vibrational suficient de mult incat sa ajungi sa primesti mici surprize placute din partea divinitatii, ale universului, ale vietii.”
Cabinetul celor doi terapeuti in Reiki Traditional este deschis pentru oricine este dornic sa cunoasca aceasta terapie.

Tel. 0741010009 sau 0737879289


Sa aveti bucurie in suflete !

Comentarii

Postări populare