Syoss lanseaza o nouă gama de colorare a parului Syoss Gloss Sensation: culori glossy, superbe, delicateTestarea culorilor de păr care îți plac este acum o variantă simplă și ușoară prin care poți să îți descoperi stilul potrivit. Tot ce contează este să găsești o nuanță potrivită care să-ți pună în valoare personalitatea, care să te facă să strălucești, fiind în același timp simplu de aplicat și prietenoasă cu părul. De aceea, Syoss lansează acum noua gamă de vopsea de păr Gloss Sensation care te ajută să-ți descoperi stilul și să-ți exprimi adevărata personalitate.

Cu o formulă de colorare a părului semi-permanentă, fără amoniac, noua gamă Syoss Gloss Sensation îți permite să schimbi ușor culorile și să încerci toate nuanțele de păr care îți plac, pentru a vedea care ți se potriveşte cel mai bine.

Formula noii game de colorare a părului fără amoniac Syoss Gloss Sensation oferă de două ori mai multă strălucire părului și îți permite să te bucuri de rezultate profesionale de colorare, ca la salon, care se mențin până la 8 săptămâni.

Crema de colorare conține o tehnologie activă de dublă amplificare ce oferă o culoare mai intensă și o infuzie de cremă glossy ce o face de două ori mai luminoasă, cu reflexe vibrante şi strălucitoare. În același timp, formula delicată îmbogățită cu ulei floral de Monoi de Tahiti îngrijește părul în profunzime, îmbunătățindu-i vizibil calitatea – totul pentru a asigura o experiență profesională de îngrijire, ca la salon, chiar la tine acasă.  

Pigmenții de culoare Gloss Sensation învelesc suprafața părului, acoperind complet firele albe, și îl îmbracă într-un strat de gloss protector cu efect de laminare pentru o nuanţă şi mai strălucitoare care se menține până la 8 săptămâni.

Colecția Syoss Gloss Sensation oferă 20 de nuanțe senzaționale moderne, de la Blond Cocos, până la Ciocolată cu Chilli, Roșu Sangria sau Caramel.
Ø  Vopsea de păr fără amoniac Syoss Gloss Sensation - Preț cutie: 24,49

Comentarii