Fii cu ochii pe mine! Galeria Galateca - 24 Februarie 2016, 19:00



Trecutul şi prezentul, vechiul şi noul, tradiţia şi spiritul contemporan se reunesc într-o expozţie unică, intitulată “Fii cu ochii pe mine!”, expoziţie menită să demonstreze că “banala” geantă pe care fiecare femeie o poartă zi de zi, poate să ascundă o poveste unică.
Evenimentul se va desfăsura la Galeria Galateca, o locaţie ce respira artă şi design, un spaţiu viu şi modern, în care arta contemporană se îmbină perfect cu cea clasică.




Fii cu ochii pe mine!
Este îndemnul lansat de Simina Filat, un tânăr designer cu o viziune aparte asupra celui mai important accesoriu feminin, Iulia Gorneanu, curator de arta, pasionata de tradiţii şi protector al patrimoniului ţărănesc, in colaborare exclusiva cu Galeria Galateca.




Fii cu ochii pe mine!
Este un îndemn ce ascunde o poveste în care tradiţiile populare româneşti se îmbină perfect cu spiritul contemporan şi agitaţia urbană, dând naştere unui model de geantă inedit, brodat cu motivul “ochiului” în stilizarea ce se regăseşte pe ii, fote, şi marame.










Minimalistă, comodă, încăpătoare şi versatilă, geanta-romb spune o poveste surprinzătoare despre încredere, stare de bine şi echilibru, făcând apel la rolul de protecţie împotriva deochiului pe care legendele îl atribuie “ochiului”. 






Un amestec de calităţi, de stări, de gânduri, de bucurii şi temeri.


Fii cu “ochiul” pe tine şi vei fi protejată!  
Vei fi diferită, vei fi încrezătoare şi mereu zâmbitoare.

Fii cu ochii pe mine!







Comentarii

Postări populare