Bijuterii Haifa Fashion




Intr-o lume in care predomina diversitatea si interculturalitatea, aparitia unui brand care promoveaza cultura si arta altor tari nu mai reprezinta o problema . Brand-ul Haifa Fashion s-a nascut din pasiunea pentru arta si cultura orientala.



Francu Tania este detinatoarea acestei colectii, iar termenul “oriental”, spune ea- “face referire atat la tarile Orientului Mijlociu, cat si la cele din Orientul Indepartat.
"Haifa" este un cuvant de origine araba si face trimitere la forma perfecta a corpului unei femei. Am ales un termen care aminteste de perfectiune, pentru ca asa ar trebui sa arate arate femeia care le poarta. “



 Despre bijuterii-  “unele sunt aduse de pe meleaguri orientale iar altele le fac eu dupa imaginatia mea, ” spune Tania.
“Materialele utilizate sunt aliaje inoxidabile si cristale din stcla, prelucrate la cea mai inalta calitate. Gratie acestor cristale, straluciirea bijuteriilor: (cercei, bijuterii pentru par, coliere, bratari cu inele) este una aparte si reuseste sa satisfaca si cele mai sofisticate cliente. Este singurul brand care promoveaza bijuteriile de acest tip.”



Povestea bijuteriilor:


Maatha Patti este o bijuterie de templu, de origine indiana care urmareste cararea parului pana la mijlocul fruntii unde se termina cu o tikka (bijuterie micuta).

Are unul sau mai multe lanturi laterale. Desi este de origine indiana, ulterior a ajuns sa fie purtata si de femeile care fac parte din familiile bogate ale Golfului. Recent, marii designeri de moda au folosit aceste bijuterii la prezentarile lor de moda. 

Bijuteria de fata este combinatia perfecta dintre auriu si negru si poate fi purtata cu o rochie de seara lunga.



 Cerceii in forma de lacrima , asa cum le spun eu, reusesc prin combinatia de cristale aurii si argintii sa transmita un sentimen de pozitivitate si transparenta. De fapt, toate bijuteriile de acest gen transmit energii pozitive.




 Cerceii argintii, care seamana cu un candelabru si bijuteria de par confectionata din cristale de sticla si perle se potrivesc de minune pentru femeile curoajoase, dornice sa incerce ceva nou.

 Ce femeie nu iubeste perlele? Sunt practic un simbol al elegantei, iar daca au alaturi si cristale ce altceva ne putem dori mai mult pentru un eveniment special din viata noastra?



 Cerceii in forma de inima si bijuteria de par cu doua randuri de cristale se potrivesc perfect fie cu o rochie seara, fie cu abaya.


Haifa Fashion by Tanya
Pentru comenzi puteti suna la nr. de telefon: 0735 651 835 sau lasa un mesaj privat. Livrarile se fac prin curierat!




Comentarii

Postări populare