Restaurant ROA Primăverii – Pentru momentele când vrei să transformi experiențele fine dining în clipe atemporale

Legendele urbane spun că fericirea are nevoie de culori și texturi, de arome și nuanțe, de gusturi și savoare. Iar cel mai ușor îți poți delecta toate simțurile într-un restaurant. Dar cum îl alegi? Cum îl găsești? Este o întrebare la care găsim greu un răspuns care să ne satisfacă. Din fericire, la orizont a apărut restaurantul ROA Primăverii care vrea să schimbe paradigme în zona de experiențe fine dining.

Cu ocazia deschiderii acestei locații eclectice, Denis Radu a organizat un media lunch cu cele mai influente persoane din zona de lifestyle și show-biz-ul autohton. Persoanele invitate au fost răsfățate cu cele mai inedite și exclusiviste plating-uri desenate de către Chef Robert Niculae.

De ce să alegi experiența ROA Primăverii

La Restaurant ROA Primăverii vei putea călători gourmet prin toată lumea, pentru că aici vei găsi un meniu internațional fusion reinterpretat cu elemente atent selecționate din bucătăriile tuturor continentelor, vei savura și gusta acele preparate iconice transformate în opere de artă de către Chef Robert Niculae, te vei delecta cu pairing-uri eclectice și vei avea parte de asocieri perfecte dintre băuturi și mâncare. Restaurantul Roa Primăverii se remarcă prin eleganța sa dar și prin terasa sa colorată și luminată natural care te va purta cu gândul la acel colț de ,,acasă”, iar spațiul este situat cu eleganță într-o pergolă de sticlă. Această atmosferă oferă clienților o experiență unică, fiind perfectă pentru a petrece momente deosebite alături de cei dragi sau pentru a organiza evenimente speciale.

Ce preparate găsești la ROA Primăverii

Indiferent de alegerea făcută, dacă vorbim de un starter precum Tartar de Ton sau de Somon, de OssoBuco Milanese sau preparate exotice precum Tataki Somon sau Lup de Mare, Chef Robert Niculae, ca un maestru în arta culinară, aduce în farfurie cu fiecare preparat inovație și culoare, folosind ingrediente proaspete și combinații îndrăznețe de arome. Deși este autodidact, pasiunea sa pentru gastronomie și talentul său îl conduc mereu către rețete unice și încântătoare.

Fie că doriți să savurați un preparat tradițional reinterpretat într-o manieră modernă sau să încercați ceva complet nou, la Roa Primăverii veți găsi întotdeauna opțiuni care să vă satisfacă toate gusturile. Pentru rezervări și informații suplimentare puteți suna la nr. de telefon: +40 765 329 522 sau ne gasiti pe Instagram pe contul @RoaPrimaverii.

Comentarii