A look inside: cum a fost la workshop-ul de cut & style Artist Salon & Academy

Artist Salon & Academy este deja un loc de referință pentru oricine își dorește îngrijire la superlativ pentru părul său. Recent mutați într-o locație superbă, amenajată după ultimele trenduri, salonul are acum mult mai mult spațiu de desfășurare. Așa că pe 24 ianuarie, au dat startul unui nou an printr-un eveniment cu totul deosebit: un workshop de haircut & hairstyle, cu invitați speciali. Invitația a fost extinsă către creatori de conținut din domeniul de beauty, care au beneficiat atât de cele mai bune sfaturi, cât și servicii, direct de la artiști.

Rând pe rând, cei mai apropiați prieteni din online ai salonului au pășit în superba locație de pe Nicolae Caramfil 55, curioși să vadă ce li s-a pregătit la primul eveniment de beauty din an. Înconjurați de un candy bar delicios și un pahar efervescent de prosecco, experții au povestit despre cele mai noi tendințe în tunsoare și styling cu care sigur ne vom intersecta în 2024. Lucian Busuioc a făcut ce știe cel mai bine: magie prin tuns, explicând procesul șuviță cu șuviță, așa cum o face zilnic pentru cursanții academiei. Restul echipei de artiști talentați, precum Mihai, Adina și Alexandra au coafat, oferind cu fiecare pas tips & tricks de styling, indicând folosirea corectă a produselor potrivite pentru fiecare tip de păr și explicând la ce ajută acestea. Nu au lipsit produsele Wella System Professionals sau Nashi, care sunt uneltele fără de care artiștii nu pot crea culori și tunsori de excepție.

Lucian și Mihai au împărtășit know how-ul lor valoros în contextul unei dileme comune în viața oricărui client: cum alegi tunsoarea potrivită. Astfel, au spulberat câteva mituri despre: ce stiluri avantajează anumite tipuri de chipuri, cum ținem cont de textura părului, timpul de styling pe care îl avem la dispoziție, dar și de stilul de viață, ori de câte ori cer un hairstyle la salon. Invitații au învățat însă cum să aleagă o tunsoare potrivită lor, despre cum să își îngrijească și stilizeze părul acasă și la ce tratamente trebuie să apeleze periodic în salon. Toate aceste secrete garantând great hair days, în fiecare zi.

Evenimentul Artist Salon & Academy a fost un succes, plin de poze, râsete și sfaturi inepuizabile din partea artiștilor, semn clar că ne va aștepta un an plin de coafuri spectaculoase. Pentru evenimente viitoare și programări, sună-ne la 0736841421 sau urmărește-ne pe rețelele de socializare.

https://artistsalonacademy.ro/ Instagram: @artist.salon.academy Lucian Busuioc: @lucianbusuioc

Comentarii