Calvin Klein il prezinta pe Jung Kook in Jeans pentru campania Primavara 2024

Calvin Klein il anunta pe Jung Kook, brand ambassador global Calvin Klein Jeans in cel mai recent capitol al campaniei Primavara 2024.

Realizata de Mert Alas, campania amplifica statutul lui Jung Kook de popstar global, dezvaluindu-i increderea naturala pe care o emana, in timp ce domina emblematica statie Grand Central prin prezenta sa in noile stiluri Calvin Klein Jeans. Cea mai recenta colectie Calvin Klein Jeans infuzeaza produse essentials cu energia tinereasca si codurile de design minimaliste specifice brand-ului: Blugii Straight Fit‘90 ofera o interpretare nostalgica a siluetei esentiale din denim, iar Tricoul Oversized Monogram upgradeaza un item staple cu o abordare tonala a renumitei monograme logo Calvin Klein. De la denim nou la imbracaminte casual premium, colectia Calvin Klein Jeans Primavara 2024 aduce un stil unic produselor emblematice si aduce in centrul atentiei autenticitatea marcii pentru o noua generatie.

Campania Primavara 2024 continua sa exploreze universul Calvin Klein, concentrandu-se pe talente care influenteaza cultura urbana, surprinse in diferite momente, care le evidentiaza individualitatea, le deblocheaza increderea si dezvaluie intregul stil de viata Calvin Klein. Urmareste-ne pentru urmatorul capitol.

Credit Campanie: Imagine: Mert Alas Stilist: Emmanuelle Alt

Credit Editorial: Calvin Klein

Despre SARKK <0>

SARKK a fost fondata in 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numita si distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein in Grecia, Romania, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazeaza pe o abordare omnichannel si produsele ambelor brand-uri sunt disponibile in magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o larga retea de clienti angro, precum si pe tommy.com

Vizand mereu o dezvoltare organica si durabila, condusa de valorile CSR, SARKK, cu pasi stabili si increzatori, este una dintre cele mai sanatoase corporatii din industrie si se extinde captivand chiar si pe cei mai exigenti consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.

Calvin Klein este unul dintre cele mai importante brand-uri de lifestyle & moda la nivel mondial, cu o istorie de idealuri indraznete, nonconformiste. Fondata la New York in 1968, estetica minimalista si senzuala a marcii determina abordarea asupra design-ului si comunicarii produselor, creand o panza care ofera posibilitatea exprimarii de sine fara limite. Marcile Calvin Klein – CK Calvin Klein, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear si Calvin Klein Performance – sunt conectate prin intentia si scopul de a eleva produsele essentials purtate zilnic la statutul de produse emblematice la nivel global. Fiecare dintre brand-uri are o identitate si o pozitie distincta, oferind oportunitatea de a comercializa o gama de produse universal atractive pentru consumatorii locali si internationali, care au o varietate de nevoi. Produsele sunt sustinute de un design responsabil, productie premium si eliminarea tuturor detaliilor inutile. Dorinta este sa se obtina piese unice si dimensionale care sa poata fi purtate oricand si sa ramana relevante sezon dupa sezon. Vanzarile retail globale ale produselor Calvin Klein au fost de aproximativ 9.3 miliarde de dolari in 2022.

Calvin Klein continua sa-si consolideze pozitia de inovator al platformelor digitale emergente si al campaniilor moderne de marketing.

Despre Jung Kook of BTS:

Jung Kook (Jeon, Jeongguk) este un cantaret sud-coreean, compozitor si membru al BTS, un boy-band emblematic pentru muzica pop din secolul 21. Jung Kook si-a dovedit extraordinarul talent muzical prin lucrari solo precum „Euphoria”, „My Time” si „Still With You”, precum si prin single-uri in colaborare cu artisti globali precum Lauv si Charlie Puth. Creditul ii apatine pentru anumite piese BTS, inclusiv single-ul japonez „Your eyes tell”, „Stay” de la BE si „Run BTS”din Proof. Jung Kook a participat si la interpretarea „Dreamers”, coloana sonora oficiala a Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022™, pe care a interpretat-o la ceremonia de deschidere. In iulie 2023, starul pop global a lansat primul sau single solo, certificat cu platina RIAA (din noiembrie 2023), „Seven (feat. Latto),” care a debutat in topurile Billboard Hot 100 si in topurile Spotify „Top Song Global”, precum si pe locul 3 in topul oficial al single-urilor din Marea Britanie. In septembrie a scos cel de-al doilea single, „3D (feat. Jack Harlow)”, urmat de lansarea primului sau album solo GOLDEN in noiembrie.

Comentarii