Obține un contur al feței de vis cu FOREO

De la începutul acestui an, industria frumuseții a adăugat un nou obiectiv pe listă, și anume, îndepărtarea grăsimii bucale.

Multe nume populare precum Sophie Turner, Lea Michelle, Dove Cameron, sau Bella Hadid, au fost asociate cu ideea că ar fi avut diferite intervenții chirurgicale pentru a obține un contur al feței impecabil. Cu toate acestea, efectele pe termen lung ale unei proceduri de acest tip sunt încă necunoscute, iar oamenii nu își doresc rezultate permanente care le pot afecta aspectul. Aici intervine FOREO cu unul dintre dispozitivele sale de top, BEAR.

FOREO BEAR este o modalitate naturală de a obține un aspect sculptat al feței, ce elimină în același timp grăsimea bucală. Dispozitivul folosește microcurent și masaj T-Sonic pentru a stimula micro-circulația și drenajul limfatic, oferind nutrienți celulelor pielii și eliminând toxinele. Este dovedit clinic faptul că BEAR diminuează considerabil ridurile, liniile fine, oferind în același timp fermitate și elasticitate pielii. În plus, acesta stimulează celulele tenului și tonifică mușchii feței, rezultând un ten sculptat.

Conform studiilor clinice, 90% dintre utilizatorii BEAR observă rezultate vizibile în doar o săptămână, 98% raportând că pielea este mai sănătoasă și mai puțin umflată. În plus, 93% dintre utilizatori raportează o diminuare semnificativă a ridurilor din zona ochilor, iar 98% ar recomanda BEAR unui prieten.

Cel mai mare avantaj este că acesta poate fi folosit în confortul casei, iar rezultatele obținute sunt destul similare cu ale unei intervenții profesioniste. Rezultatul? Grăsimea bucală este îndepărtată fără a fi supus unei proceduri permanente. Astfel, BEAR este o alternativă rentabilă și non-invazivă cu rezultate garantate.

Dacă îți dorești să descoperi întreaga gamă de beneficii FOREO, avem o veste bună pentru tine. În perioada 8-14 mai ai parte de o reducere de 20% la produsele marca FOREO, inclusiv BEAR (excepție de la promoție sunt seturile de îngrijire și gama LUNA 4). Vizitează notino.ro acum și alege dispozitivul care se potrivește cel mai bine cu rutina ta de îngrijire!

Comentarii

Postări populare