Fizionomia perfectă pentru pălăria perfectă. Subiect prezentat- Kate Moss

Am întâlnit foarte multe femei care pun pe cap o pălărie totl nepotrivită lor. Nu le ajută forma feței, coafura sau stilul, uneori, mult prea vulgar.

Multe dintre ele nu am cum să descopere un model de pălărie ideal pentru că la noi, în Bucureștiul acesta năpădit de mall-uri cu magazine neofertatante și comercianți deloc rafinați, nu vei putea găsi niciodată ceva frumos. Cele mai mari șanse să descoperi pălării cu stil sunt în Franța sau în baoutique-urile vintage din Londra, sau la unii dintre designerii noștri autohtoni, așa cum e DeCorina Hats.

Am întâlnit vicioși în a purta astfel de accesorii. Unii foarte buni în alegerea lor, alții cu opțiuni devastatoare, la care atunci când mă uit nu știu dacă ar trebui să plâng sau să râd. Sunt câteva specimene la noi, mai ales din rândul influencerilor care, din dorința lor acerbă de a epata cu o pălărie, dau greș. Nu știu să fie originali, nu aleg un model scump, prețios, distins, ci preferă să afișeze același fel de a fi cu toată gloata. Un soi de cumințenie anostă, încremenită, fadă, urâtă, dar și acomodarea cu ceea ce se poartă sau cu ceea ce am văzut și eu la alții. Nimic original, nimic din stil construit în timp, nimic din perspectiva unui om cu personalitate.

Azi, vin cu pălăria purtată de Kate Moss. Nu vreau să tachinez pe nimeni, nici să vi se pară că vin cu exemple nerealiste și cu un model internațional căruia, evident, i se potrivește aproape orice... Vreau doar să vă arăt cât de important este un astfel de accesoriu și cât de mulți bani ar trebui să dați pe o pieasă vestimentară dacă vreți să nu păreți ieftine și neșlefuite în aparițiile voastre pe la evenimente mondene. Dacă nu o găsiți, sau dacă nu aveți bani pentru o pălărie de top, mai bine stați acasă.

Site-uri cu modele de pălării românești care merită atenție https://iorgoni.com/contact/ https://kristinadragomir.com/new-arrivals https://decorinahats.com/ro/

Comentarii

Postări populare