Vino in ParkLake sa descoperi WILD Nature – O expozitie interactiva captivanta

In perioada 26 Mai – 8 Iunie, in ParkLake te asteapta o incursiune in universul interactiv. Vino alaturi de cei mici si descoperiti impreuna Wild Nature, o expozitie interactiva care va va transporta intr-o lume digitala captivanta si educativa. Luna Copiilor vine cu surprize in ParkLake

Timp de doua saptamani, Main Square-ul din ParkLake va deveni locul favorit al celor mici, oferind o alternativa la spatiile conventionale de joaca. In luna dedicata lor, ParkLake continua traditia surprizelor cu o expozitie inovatoare care le permite copiilor sa experimenteze aventuri educative si palpitante.

Elementul central al Wild Nature il reprezinta celebra interactiune din cadrul unor muzee din Statele Unite ale Americii sau Spania: cei mici vor sta la mese, isi vor folosi imaginatia pentru a desena fluturi cu creioane colorate care prind viata intr-o animatie, pe un ecran, totul in timp real.

Cinci instalatii de neratat

Pe langa experienta fluturilor, expozitia Wild Nature propune patru experiente care au ca personaje centrale diferite animale. Maimuta, unde utilizatorii se transpun in rolul unei maimute si isi folosesc corpul pentru a se feri de nucile de cocos si a culege cat mai multe banane. Leul, o experienta care foloseste speech recognition, utilizatorii vorbesc cu leul, ii dau comenzi si acesta raspunde prin abilitatile sale desavarsite de dansator. Safari, o experienta de realitate virtuala in care utilizatorii se transpun intr-un safari. Elefantul ghideaza copiii pana la animalele prietenoase unde au de realizat mai multe interactiuni pentru a le oferi hrana si apa, folosind tehnologia hand-tracking. Iar in cele din urma, Zebra si Ursul, o experienta de body tracking in care utilizatorii se vor stradui sa alerge pe loc, pentru a ajuta animalele sa castige cursa.

Componenta educativa a expozitiei este completata de copacul interactiv care va oferi informatii pretioase despre natura si protejarea acesteia. Dezvoltat de Yoyo Events si Emil Dragan, realizatorul conceptului si al instalatiilor interactive, proiectul are un caracter inovator, ce ofera experiente unice pentru cei mici, imbinand educatia si cultura cu tehnologia.

Vara incepe cu ParkLake!

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul complet gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shopping-ul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea parcului Titan, ParkLake Shopping Center ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare. Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center Shopping Center gasiti la:https://www.parklake.ro/

Comentarii

Postări populare