PUTERNIC, PERSONALIZAT ȘI EXTRA-LUXOS FOREO A LANSAT UFO 2, CATAPULTÂND PUTEREA MĂȘTILOR LA UN ALT NIVEL






Cu un spectru complet de lumină LED, rutină de îngrijire personalizată și Tehnologie avansată de Hiper-Infuzie, UFO 2 oferă îngrijirea pielii perfect adaptată pentru tine.


Puternic, personalizat și extra-luxos, dispozitivul UFO 2 a aterizat, aducând viitorul frumuseții în prezent. Această lansare inovatoare, a companiei suedeze, de tehnologie a pielii, FOREO, s-a asigurat că măștile inteligente sunt o versiune actualizată pentru 2020, ce au cel mai puternic, personalizat și rapid  tratament de tip ‘Power Mask’  de pe Pământ.

Cu mai multe culori decât curcubeul, UFO 2 este versiunea îmbunătățită a dispozitivului premiat UFO care și-a făcut debutul în 2018. Noua generație de dispozitive UFO, lansează în mod exclusiv lumina LED cu spectru complet, rutină de îngrijire personalizată cu ajutorul aplicației mobile și termo-terapia avansată care oferă căldură pielii în timpul tratamentului, de 5 ori mai  rapid decât prima generație de dispozitive.

Versiunea de ultimă oră UFO 2, încorporează mai multe tehnologii într-un design simplu și elegant, decât orice alt gadget de frumusețe de acest gen – și cu o putere de cinci ori mai mare decât UFO anterior, acesta redă un ten rafinat și radiant în doar 90 de secunde.





Tehnologia completă de la baza dispozitivului UFO 2:

     Lumină LED cu spectru complet: 8 lumini LED diferite, intensifică puterea de absorbție a măștilor în piele atunci când sunt asociate cu dispozitivul compatibil UFO. Fiecare lumină are calități diferite care activează în mod expert ingredientele cheie din compoziția măștilor și pregătesc un tratament dedicat și personalizat.

Lumina LED Mov  reduce aspectul liniilor fine și sporește strălucirea.
Lumina LED Alba întărește aspectul pielii și reduce umflăturile.
Lumina LED Verde oferă strălucire și uniformizează tonul pielii.
Lumina LED Portocalie revitalizează și stimulează pielea pentru o strălucire sănătoasă.
Lumina LED Albastra reduce apariția imperfecțiunilor.
Lumina LED Albastru-Verzuie  ameliorează și calmează pielea stresată.
Lumina LED Garbena reduce roșeața și calmează pielea.
Lumina LED Rosie diminuează semnele îmbătrânirii pentru o piele cu aspect mai tânăr.

     Termo-terapie (încălzire): Tehnologia de încălzire blândă și super-rapidă înmoaie instantaneu și pregătește pielea pentru a infuza ingrediente din mască și mai profund. Tehnologia modernizată din interiorul UFO 2 asigură că dispozitivul oferă căldură pielii de 5 ori mai rapid decât UFO-ul inițial, la o temperatură optimizată de 45 °C.

     Crio-terapie (răcire): Faimos pentru a fi o „soluție instantanee de întinerire”, crio-terapia răcește instantaneu pielea, oferind un aspect mai ferm și mai ridicat, în timp ce micșorează porii și reduce umflăturile.

     Pulsațiile T-Sonic: 10.000 de pulsații pe minut oferă un masaj facial calmant care facilitează absorbția ingredientelor active și crește eficacitatea formulelor din masca compatibilă dispozitivului UFO 2. De asemenea, ajută la difuzarea tensiunii musculare faciale pentru a netezi aspectul liniilor fine și pentru a reduce umflăturile.


Dispozitivul UFO 2 compatibil exclusiv cu Măștile Power Activated, creează o uniune a tehnologiei de ultimă oră și hrănește tenul cu ingrediente naturale pentru a-i oferi experiența de SPA chiar la tine acasă.

FOREO a lansat recent colecția de măști Farm To Face, fabricate din cele mai bune ingrediente provenite din întreaga lume, precum Trandafirul Bulgar pentru hidratare, Ceaiului Verde pentru purificare și Berry Acai pentru netezire.

Mod de utilizare UFO 2:

     PASUL 1: Descarcă aplicația FOREO de aici: Android sau Apple.
     PASUL 2: Conectați-vă la aplicație prin Bluetooth și apăsați butonul de alimentare universal pentru a debloca și înregistra dispozitivul UFO 2 pentru prima dată.
     PASUL 3: În aplicație, scanați codul de bare de pe masca UFO Power Activated și urmați instrucțiunile. Securizați  masca UFO Power Activated pe dispozitivul UFO 2 cu ajutorul inelului din dotare.
     PASUL 4: Cu masca UFO Power Activated poziționată pe față, plimbați-vă ușor cu dispozitivul UFO 2 pe pielea dvs. distribuind esența măștii uniform. Folosind dispozitivul UFO 2, masează formula în piele cu mișcări circulare până se termină tratamentul.
     PASUL 5: Masați cu delicatețe până când esența este absorbită în piele sau îndepărtați excesul cu o dischetă din bumbac. Aplicați un produs hidratant la alegere, dacă doriți.
     PASUL 6: Scoateți inelul de fixare de pe dispozitiv și aruncați masca. Clătiți atât dispozitivul UFO 2 cât și inelul de fixare sub apă caldă. Se usucă, se atașează din nou  inelul în dispozitiv și se așează pe suport.

Dispozitivul FOREO UFO 2 este disponibil în magazinele Douglas și pe www.douglas.ro



Comentarii

Postări populare