Must-have-ul sportivilor Epilarea nu mai are secrete nici pentru bărbaţi






Epilarea laser este o metoda rapidă, prin care se îndepărtează definitiv părul inestetic din orice zonă a corpului. Tratamentul de epilare definitivă este o procedură sigură, eficientă, comodă şi nedureroasă. Nu e de mirare că şi bărbaţii au descoperit avantajele epilării pentru zonele în care părul nedorit era îndepărtat până acum cu durere, inconfort şi doar pentru perioade limitate de timp. 


Bărbaţii îşi recuperează, de exemplu, pomeţii, în cazul celor cu fire de păr în exces. De asemenea, pot scăpa de pilozitatea inestetică de pe gât, ceafă, axilă şi abdomen sau de pe umeri, spate şi chiar de pe picioare.
O piele fină este un „must have” al sportivilor precum bicicliştii, înotătorii sau culturiştii.
Pe piata exista o serie de lasere, dar nu toate cu aceleasi rezultate spectaculoase. Despre cel mai sigur si eficient laser existent pe piata romaneasca, ne vorbeste dr. Amalia Anghel, medic primar dermatologie/venerologie in cadrul centrului Skin-Med.




“Laserele fac minuni pentru sanatatea si frumusetea pielii noastre, iar evolutia lor este uimitoare de la an la an. In prezent, o procedura rapidă şi foarte sigură, care nu durează mai mult de 10 minute pentru o zonă,este realizata cu laserul Titanium Soprano. Primele rezultate se văd după doar 2 – 3 şedinte, iar după 6-8 şedinţe este necesară o şedinţă la 6 luni. Tehnologiile de epilare laser au apărut în anii 2000, dar modul tradiţional de acţionare al acestora s-a schimbat intre timp. Acum avem sistemul SHR, care permite tratarea zonelor “in motion”. Astfel, energia este livrată în mişcare, încălzind doar structurile targetate, fără a afecta ţesutul înconjurător şi fără durere.
Epilarea laser reprezintă cea mai eficientă şi mai sigură metodă existentă la ora actuală.”, explica medicul.


Soprano Titanium, cel mai nou aparat Alma Laser pentru epilare definitivă, este un sistem de ultimă generaţie, cu rezultate excelente pe termen lung, fără durere.
Este un must have pentru bărbaţii cu pilozitate excesivă, în special pe zone cum ar fi pieptul, gâtul, abdomenul sau spatele, dar şi atunci când pacientul se confruntă cu probleme medicale precum foliculită, afecţiunea care se manifestă prin mici puncte roşii inestetice şi uneori dureroase centrate de firul de păr, cauzată de bacterii. Epilarea cu ceară sau îndepărtarea firului cu lama poate avea ca efecte fire de păr crescute pe sub piele, pseudofoliculita.

In plus, Soprano foloseşte o altă inovaţie si anume sistemul ICE cooling patentat, ce previne orice risc de arsură superficială şi asigură confortul pacientului.

Faţă de predecesorii săi, Soprano Titanium beneficiază de noul aplicator Quattro, ce asociază tehnologia 3D cu o fereastră marită, de 4 cm2. În acest fel se scurtează considerabil timpul necesar tratamentului. Astfel, şi în cazul bărbaţilor, epilarea laser este cea mai indicată, fiind eficientă, nedureroasă şi fără riscuri.


Printre bărbaţii care se bucură deja de beneficiile acestui tratament se numără sportivi precum Alex Stoica, fost vicecampion la caiac kanoe şi Cristian Dumitrache, cel mai popular exatlonist.





Cristian Dumitrache, Exatlon Romania
“Vă povestesc astăzi puțin din experiența mea de la clinica Skinmed, tocmai pentru că sunt impresionat, iar ceea ce mă încantă doresc să împărtăsesc cu ceilalți.
Ei bine, totul a început în momentul în care m-am decis să apelez la procedura de epilare definitivă pentru membrele superioare plus axilă (pentru sportivi e cumva un must şi înțelegeti şi voi de ce). Pentru asta aveam nevoie de o procedură specială, unde să-mi fac epilarea. După o serie de căutări pe internet, am aflat de cei de la Skinmed, cum că au aparatură de ultimă generație. Așa că i-am contactat şi am mers la ei pentru un mic consult. Acolo am stabilit data la care voi începe această procedură şi mi-au explicat cum se va desfășura procesul (toate detaliile de care aveam eu nevoie). Ceea ce vreau să subliniez şi este foarte important este că, înainte de a merge la clinică, cu o seară înainte, trebuie să vă epilați în zona unde doriți să urmați procedura, dar cu lama, nu cu ceară. Contează foarte, foarte mult asta. Ei bine, o dată ajuns acolo, doamna doctor m-a verificat dacă mai aveam fire de păr în zona respective, pentru a le îndepărta, după care mai verifică dacă există alunițe, pentru a le acoperi cu un creion special de culoare albă. Apoi se aplică un gel care se simte rece la început, dar după ce aparatul începe să își facă treaba, se va simți doar o căldură minoră.
Cred ca toți avem temeri la început - dacă ne doare, dacă ne ustură sau orice altceva... ei bine, nu doare absolut deloc, se simte doar o căldură minoră în zona unde se aplică acel cap al aparatului. Există și zone unde rădăcina părului este mai groasă (zona degetelor), iar acolo se vor simți mici înțepături, dar sunt suportabile.
Cât despre rezultate, sunt foarte bucuros pentru că au început să apară încă după prima ședință, eu fiind în prezent la cea de-a treia ședință de epilare definitivă pe membrele superioare, iar la axila abia ce am terminat-o pe prima. Părul a început să crească din ce în ce mai greu, se poate observa chestia asta între ședințe (timp de o lună de zile). De abia aștept să ajung la ultima ședință, mai exact cea cu numărul 6, pentru că este un aparat de ultimă generație și nu mai sunt necesare 12 ședințe, așa cum erau cu câțiva ani în urmă, la orice alt device.
Mă bucur tare mult ca am aflat de Soprano Titanium!”



Comentarii

Postări populare