Traieste la maxim un nou sezon de muzica LIVE la The Harp Irish Pub







Tu cand ai iesit ultima data intr-un bar cu muzica LIVE?

The Harp Irish Pub da startul unui nou sezon muzical chiar saptamana aceasta alternand intre seri de chitara acustica, trupe de cover-uri sau seri de karaoke.

Programul lunii octombrie este urmatorul:
·        2 si 3 octombrie, incepand cu ora 19.00 – Eduard Cotoara te va relaxa cu acorduri de chitara;
·        3 octombrie, incepand cu ora 20.00 esti asteptat de magicianul Andrei Girjob, finalist la IUmor, cu glume si jocuri de magie care te vor pune pe ganduri;
·        4 octombrie, ora 20.00 - traieste si tu alaturi de prietenii tai o experienta inedita alaturi de Marthin Marcos din Argentina;
·        5 octombrie, ora 21.00 trupa de cover-uri No Stress iti vor face seara de vineri mai frumoasa, cu piese din repertoriul national si international.
·        6 octombrie, ora 21.00 trupa Compania 7 te vor ridica la dans inca de la prima piesa.
·        12 octombrie, ora 21.00 - cea mai importanta prezenta a lunii este trupa Publika, aflandu-se printre ultimele concerte in Romania sub aceasta formula;
·        25 octombrie, ora 20.00 – Karaoke with a Star, invitat special: Jazzy Jo.
·        Ultima saptamana a lunii octombrie va fi Halloween Week, perioada in care The Harp Irish Pub si intreaga echipa va imbraca haine de sarbatoare si poti petrece alaturi de noi invitati.

Toate aceste seri nu vor putea fi complete fara mancarea si bautura specifica locatiei, mancare traditionala irlandeza, un meniu vast de bauturi care iti pot face seara mai relaxanta si inedita.

Intrarea este libera in orice seara de eveniment, insa iti recomandam sa iti ocupi o masa prin rezervare telefonica: 0735 554 455.

Toate aceste informatii vor fi actualizate in fiecare zi pe pagina de Facebook/Instagram a locatiei: @theharpbucharest, saptamanal existand petreceri cu muzica LIVE, trupe noi si voci pe care iti vei dori sa le auzi cantand.

Adresa: Strada Bibescu Voda, nr. 1, sector 4, Bucuresti.





Comentarii

Postări populare