Toamnă colorată














Toamna e închipuită de noi în toate felurile. Din simpatie pentru ea, fiindcă o iubim și mai ales pentru că ea ne iubește, vrem să îi arătăm că ne place să creăm ținute speciale, pline de culoare, complet aparte, unice.

Se poartă orice ne stă bine, dar am văzut că sunt în trend puloverele foarte largi, cu mâneci bufante, brambura pe brațe, asortate la pantaloni la fel de largi, sau la fuste din materiale fluide. 

Bocancii sau ghetele, precum și cizmele au  rol important în ținută dacă le asortăm cu stil. Ne ajută să combinăm fără prea mult efort tot ceea ce ne trece prin cap. În cazul meu, acest tip de încălțăminte este perfect pentru pantalonul din piele sau pentru fustele din tricot. Iubesc la fel de mult și fustele din tulle în nuanțe palide, nude, extrem de versatile pentru oricine vrea să compună un look urban focusat pe relaxare. 





 Cămașa, brâul, sacoul și puloverul. Iată o ținută care te va face să pari misterioasă. Vei arăta lumii că poți fi inteligentă în combinații perfecte și că ai nevoie doar de un pic de imaginație pentru a fi interesantă. 




Albastrul și nuanțele lui sunt o adevărată încântare pentru mine. Se poartă mult în acest sezon, iar dacă ai în garderobă un pulover vintage de această culoare combină-l cu o fustă dintr-un material mai subțire, fluidă, amplă în croială. 

















Comentarii

Postări populare