FOREO DEZVALUIE BENEFICIILE SPECTACULOASE ALE MASTII INTELIGENTE INFUZATE CU CAFEINA










Gigantul de beauty-tech listeaza o serie de beneficii pentru frumusete care fac cafeina formula ideala pentru masca de fata -

Pentru a sarbatori ziua internationala a cafelei (1 Octombrie), brandul suedez de frumusete si wellness FOREO, lanseaza un mod inteligent pentru a fi mereu aprovizionat cu cafea  - masca inteligenta Shimmer Freak infuzata cu cafea, parte a colectiei Skin Rehab Collection.

Pasionatii de frumusete se pot bucura acum de o forma diferita a cafelei zilnice cu masca din microfibra infuzata cu cafeina. Eliminand semnele de oboseala in doar 90 de secunde, confera fermitate si calmeaza pielea inflamata, fiind un mod strălucitor de a sarbatori aceasta si orice alta zi preferata din an.

Formula Shimmer Freak este un amestec cu o concentratie ridicata de ingrediente active care ajuta la revitalizarea si hidratarea pielii delicate din jurul ochilor. Bogata in antioxidanti, cafeina energizeaza si reimprospateaza pielea pentru un aspect mai luminos si mai radiant. In acelasi timp, apa de trandafir hidrateaza si reda umiditatea pielii, iar niacinamidele uniformizeaza imperfectiunile, reduce aspectul liniilor fine si al pielii terne, oferind o stralucire sanatoasa.

Acesta masca iluminata este destinat utilizarii numai in jurul ochilor. Complexul de trezire contine particule fine care reflecta lumina pentru a diminua instantaneu cearcanele. Shimmer Freak se foloseste exclusiv cu dispozitivul UFO si al sau emblematic tratamentul de Cryo-Terapie, pentru a reimprospata pielea delicata si pentru a calma ochii obositi. Glisati masca in jurul conturului ochilor si reduceti ochii umflati si cearcanele,  redand stralucire pielii.

Steve Thomson, CMO FOREO a explicat ca “Este mai putin cunoscut faptul ca putem folosi cafeina ca un puternic antioxidant care poate reduce semnele imbatranirii premature. Este un protector al pielii, de aceea am considerat ca fiind esential sa il includem in colectia de masti inteligente activate de UFO. Infuzand formula cu cafeina, am descoperit o metoda excelenta de a ii oferi tenului fermitatea de care are nevoie si de a;ti face ochii sa para odihniti, ca dupa opt ​​ore intregi de somn.”


Pachetul de 6 masti Shimmer Freak este disponibila in magazinele Douglas si online pe emag.ro  la pretul de 99 lei.


Colectia de masti activate de UFO include:
        Masca ‘Shimmer Freak’ formula infuzata cu cafeina ilumineaza si revigoreaza conturul ochilor. Compatibila exclusiv cu dispozitivul UFO.
        Masca ‘H2Overdose’ contine acid hialuronic care ofera o infuzie intensa de umiditate pentru a hidrata pielea deshidratata. Compatibila cu dispozitivul UFO si UFO mini.
        Masca ‘Glow addict’ formula infuzata cu perle ilumineaza pielea terna pentru un aspoect sanatos si piele radianta. Compatibila cu dispozitivul UFO si UFO mini. 
        Masca ‘Matte Maniac’ formula infuzata cu carbune matifiaza si elimina impuritatile pentru o piele curata, cu un aspect sanatos. Compatibila exclusiv cu dispozitivul UFO.
        Masca ‘Youth Junkie’ formula infuzata cu colagen netezeste liniile fine si ajuta la cresterea fermitatii pielii. Compatibila cu dispozitivul UFO si UFO mini.
        Masca ‘Make My Day’ Mask contine acid hialuronic si alge rosii care hidrateaza in profunzime, combinate cu protectie anti-poluare pentru un ten luminos. Compatibila cu dispozitivul UFO si UFO mini.
        Masca ‘Call It A Night’ Mask contine ulei de masline si ginseng care hranesc, revitalizeaza si hidrateaza pielea pe timpul noptii si ajuta regenerarea celulara. Compatibila cu dispozitivul UFO si UFO mini.


Comentarii

Postări populare