Panasonic „Croustina” (SD-ZP2000) Prima mașină automată de făcut pâine cu crustă crocantă










·         Cu un design elegant, noua mașină automată de făcut pâine realizează o crustă crocantă, ca și cum abia ați fi cumpărat pâinea de la brutăria locală.
·         Obțineți o pâine delicioasă, cu crustă crocantă datorită tehnologiei de nouă generație pentru coacere, frământare și dospire.
·         „Brutarii” amatori pot crea la domiciliu mai multe tipuri de aluaturi speciale pentru pâini, prăjituri, gem de fructe și pizza proaspătă folosind mai multe programe automate.



București, 29 august 2018
– În zilele noastre, timpul este tot prețios, iar experiențele multe și diverse pot însemna totul. Tocmai de aceea, prepararea unei pâini extraordinare, de al cărei gust să vă bucurați împreună cu prietenii și familia poate fi una din aceste experiențe. Iar ea este asigurată de noua mașină de făcut pâine cu crustă crocantă marca Panasonic: „Croustina”, modelul ZP2000.

Faceți și mai plăcute orele mesei în familie

Coacerea unei pâini în casă poate să provoace cu adevărat simțurile; aromele plăcute care umplu locuința dumneavoastră și gustul apetisant de pâine caldă sunt exaltante, fără îndoială.
Începând cu toamna anului 2018, iubitorii pâinii cu crustă crocantă își pot satisface această dorință preparând o astfel de pâine în propria locuință cu ajutorul modelului Panasonic „Croustina” – noua și inovatoarea mașină de făcut pâine.
Având la bază o experiență de inovare în coacere de 30 de ani, Croustina inspiră creativitatea culinară combinând trei inovații esențiale privind coacerea. Astfel, Croustina facilitează chiar și unui brutar cu adevărat începător obținere unei pâini delicioase, care va transforma orice membru al familiei într-un „pasionat de crustă”.
Gătitul pentru mesele în familie și ocaziile speciale va deveni extrem de simplu datorită celor 18 programe automate ale mașinii Croustina care prepară orice, prin simpla apăsare a unui buton: de la prăjituri și aluat de pizza, la gem și pâine fără gluten.
Croustina este un aparat de calitate superioară, cu ajutorul căruia puteți elimina aditivii inutili, zahărul și sarea care se utilizează în prepararea pâinilor pe care le cumpărați de la magazin, alegând propriile ingrediente sănătoase pentru a consuma alimente proaspete desăvârșite în propria locuință.

Răsfățați-vă simțurile punând accentul pe textură

Potrivit lui Dr. Morgaine Gaye, un specialist cu care compania Panasonic se consultă în ceea ce privește viitorul alimentației, textura este una dintre cele mai noi și importante tendințe, iar Croustina a fost produsă special pentru a crea preparate cu textura dorită.
 „Trăim într-o lume care devine din ce în ce mai virtuală, mai modernizată, mai plată, superficială. Căutăm textura pentru mai multă diversitate și satisfacție; așadar, aceasta devine importantă, mai ales în cazul alimentelor, concentrându-ne din ce în ce mai mult asupra senzației create și asupra gustului.”
Crearea unei cruste tari, perfecte se poate obține și prin frământarea manuală a aluatului timp îndelungat. Însă, cu noua mașină de pâine Croustina, nu trebuie să pierdem ore întregi frământând aluatul și modelându-l. Paleta de frământare optimizată ține și întinde aluatul, în timp ce îl reține în striațiile cu care este prevăzută tava de copt ovală creată special în acest scop. Astfel, obțineți aceleași rezultate ca în cazul frământării pâinii de către artizani pricepuți, aparatul creând o crustă crocantă pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de gustul extraordinar al pâinii.   

Senzori unici de temperatură pentru rezultate optime

Când porniți aparatul Croustina, doi senzori unici de temperatură funcționează la unison pentru ca aluatul să crească uniform în timpul dospirii.
Croustina folosește în mod inteligent informațiile de la ambii senzori pentru a selecta programul optim astfel încât aluatul să crească și să dospească în orice mediu. Un senzor măsoară temperatura internă a mașinii automate de făcut pâine, iar al doilea senzor unic măsoară temperatura ambientală a camerei. Indiferent dacă veți coace aluatul într-un climat umed sau uscat, puteți fi siguri că veți obține rezultate perfecte ale procesului de coacere.

Brutărie profesională acasă

Indiferent de dimensiunea sau stilul bucătăriei dumneavoastră, noua mașină automată de făcut pâine se adaptează perfect locuinței dumneavoastră. Croustina este disponibilă în negru mat elegant sau alb pentru a se potrivi cu orice interior modern. Având un design elegant și simplist, poate sta pe orice blat de bucătărie și poate coace o pâine delicioasă, ca și cum aceasta v-ar fi fost adusă direct de la brutărie.
Datorită unei structuri de încălzire optimizată recent, Croustina funcționează la fel ca un cuptor tradițional al unui brutar. Un capac interior cu capacitate de reflexie, inovator și încălzitorul central situat în jurul tăvii funcționează împreună întocmai ca un cuptor pentru a distribui căldura uniform spre partea de sus a pâinii, creând o crustă crocantă și autentică. 

Modelul ZP2000 al mașinii automate de făcut pâine Croustina de la Panasonic va fi disponibil din a doua jumătate a lunii octombrie.







Comentarii

Postări populare