Magnolia a apărut mult înaintea albinelor.Acum este noua esență de bază a parfumului Bvlgari Splendida






Iubesc magnolia în toate formele ei și mai ales atunci când parfumierii o folosesc ca esență de bază în aromele și miresmele create de aceștia.

Bvlgari Splendida a adăugat colecției deja bine cunoscute și Magnolia Sensuel. Astfel,  marea aventură a acestor minunate parfumuri își continuă drumul...

Îmi place nota deloc excentrică și sublimă a acestui parfum, care te ajută să traversezi cu succes o zi plină, dar și o seară de cocktail unde tu vrei să arați că ai atitudine. Bvlgari Splendida- Magnolia Sensuel este perfect pentru o seară pe care tu o dorești a fi altfel!

Floarea de magnolie a devenit  un simbol al nobleței, dar și al dragostei. Femeia care iubește magnolia arată foarte multă tenacitate, perseverentă în dragoste și se dovedește a fi statornică. O floare elegantă, ce adoră foarte mult soarele, iar noi, cele care cunoaștem magnolia ca parfum pe piele, ne identificăm cu ea. Știm că Bvlgari Magnolia Sensuel ne va pune în valoare personalitatea și ne va transforma în același timp în dame senzuale, misterioase...


Vei descoperi ca note de început floarea de portocal și mandarina, ca note de mijloc magnolia, iasomia și floarea de portocal, iar ca note de bază pathouli, moscul și vanilia.

Dacă dorești să te bucuri și de celelelate arome din Bvlgari Splendia Collection, îți voi aminti că vei putea regăsi parfumurile Iris D'Or și Jasmin Noire.


https://www.sephora.ro/parfumuri/parfumuri-pentru-ea/splendida-magnolia-sensuel-eau-de-parfum/r2305.html


https://www.douglas.ro/branduri/bvlgari/parfumuri-pentru-femei/splendida/24042/splendida-magnolia-sensuel-eau-de-parfum

Comentarii

Postări populare