Highlighting Concealer- Sensai, pentru acea privire senzațională!






Da, știu, întotdeauna ochii trebuie să fie cei mai frumoși... Sunt oglinda știm noi cui, sunt cei care arată starea noatră de spirirt, fie că vrem să râdem sau să plângem...

Azi, frumusețea ochilor e pusă în valoare și de un produs cosmetic. Iluminatorul, ați ghicit! Da, acela care promite acoperire perfectă, finisaj luminos, efect hidratant și, peste toate, o privire catifelată și percutantă, care arde ca jăraticul.

 Noi, femeile încă tinere ale acestor zile, avem la îndemână tot acest amalgam de produse cosmetice ce au menirea să ne satisfacă pe deplin cerințe care mai de care mai pretențioase.

Sensai Highlighting Concealer este acel iluminator cu toate aceste calități enumerate de mine mai sus.

Un corector care conține Silky Botanical Ex, are o textură cremoasă, ușoară și proaspătă. Hidratează intens zona de contur a ochilor și conferă acea strălucire naturală pe care o dorim cu ardoare în orice împrejurare.

Îmi place, mai ales pentru că pensula este moale și flexibilă, iar acest lucru promite o aplicare ușoară pe zonele înguste și laterale ale feței. De asemenea, acoperirea graduală în funcție de nevoile tale conferă acea siguranță a unui machiaj perfect.

Le vei găsi în tonuri de rose și bej. Gama conține nuanțele Luminous Ivory, Luminous Rose, Luminous Sand și Luminous Almond.













Comentarii

Postări populare