Vrei sa fi in centrul atentiei la festivalurile muzicale? Iata 5 tipuri de make-up pe care le poti adopta






Febra festivalelor muzicale este in toi! Electric Castle tocmai s-a terminat, iar agitatia pregatirilor pentru Untold si Summer Well a inceput. Daca esti in pana de idei cu privire la machiajul ideal pentru concertele in aer liber, Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro iti vine in ajutor! Iata top 5 tendinte de machiaj pe care trebuie sa le adopti daca urmeaza sa participi la un astfel de festival si iti doresti sa fii in centrul atentiei!
1. Ochi sclipitori
Pentru un look glamour, alege sa apelezi la ajutorul nuantelor metalice, cum ar fi de bronz si aurii, care arata spectaculos pe un fundal de ten mediu. Alege Umbra intensa - fard de pleoape umed/uscat cu ulei de jojoba si vitamina e - bej sau My color - fard de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce - gri. Este o pulbere foarte fina cu o culoare intensa. Textura cremoasa si fina, care este foarte usor de aplicat, nu incarca pleoapele. Perfecta pentru a transforma machiajul in ceva de efect, iar privirea ta intr-una profunda si stralucitoare. Fiecare nuanta poate fi aplicata pe pleoapa cu degetul sau cu o periuta pufoasa!
„Pentru machiajul de festival alege pleoapele sclipitoare, dar nu exagera. Sunt jucause si indraznete, accentuand privirea si oferindu-i un aer seducator. In cantitatea potrivita, acest machiaj poate fi purtat si la concertele din timpul zilei” , spune Andreea Has, make-up artist bottegaverde.ro
2. Look de printesa
Culorile care trebuie folosite daca iti doresti sa adopti un look cumintel, de printesa, sunt roz pal sau verde. Incearca My color – fard de peoaple cu vitaminele A si E si coenzima Q10 – roz sau My color - fard de pleoape cu vitaminele a si e si coenzima q10 verde. Pulbere pigmentata cu actiune iluminatoare. Textura inovatoare, moale, confortabila si usor de aplicat, chiar si cu degetele, permite un make-up rapid si o culoare sublima, ce ramana intacta pentru mult timp. Disonibila in culori mate sau perate, pentru combinatii nesfarsite si efecte extraordinare. Ideala pentru un look mai creativ! Pulbere pigmentata cu actiune iluminatoare si o textura inovatoare, usor de aplicat, chiar si cu degetele, permite un make-up rapid si o culoare sublima, ce ramane intacta pentru mult timp.
„Pentru un look complet, opteaza pentru un ruj pal, in nuante de crem sau roz si apeleaza la ajutorul unui balsam de buze cu unt de mango si ceramide din floarea soarelui, care contine si factor de protectie solara, special pentru a iti proteja buzele de razele toride ale soarelui” , declara Andreea Has.





3. Stilul Cleopatrei
Stilul Cleopatrei se caraterizeaza prin evidentiarea ochilor cu ajutorul eyeliner-ului negru. Tusul trebuie sa fie aplicat astfel incat sa se continue de la coltul interior al ochiului pana la coltul exterior, cu o linie dreapta si subtire.
Apeleaza la ajutorul unui Graphic Pen Eyeliner. Acest produs este un tus de ochi pentru aplicare profesionala, care va trasa linii foarte exacte pe ploapele tale. Ai nevoie de linii foarte fine, pentru ca avand niste ochi proeminenti, vei vrea sa estompezi intr-un fel marimea lor.
4. Smokey-eyes
Un smokey eyes realizat cu un fard de pleoape gri grafit stralucitor, va arata minunat indiferent de culoarea ochilor tai. Pulberea gri este foarte pigmentata si are actiune iluminatoare. Textura inovatoare, moale, confortabila si usor de aplicat, chiar si cu degetele, permite un make-up rapid si o culoare ce ramane intacta pentru mult timp. Este disonibila in culori mate sau perate, pentru combinatii nesfarsite si efecte extraordinare.
5. Buze in culori stridente
La aceste festivaluri te poti juca oricat iti doresti cu imaginatia si poti purta orice! Daca nu iti place foarte mult sa te machiezi, dar vrei totusi sa iesi in evidenta, poti opta prin a-ti accentua buzele! Acest sezon sunt in mari tendinte buzele in culori tari, tipatoare, care sa iasa imediat in evidenta!
Indrazneste sa folosesti struguri rosii - ruj intens hidratant cu extract de struguri rosii si acid hialuronic - mov pruna. Acest produs este mai mult decat un ruj, avand un intens tratament de hidratare inca de la prima aplicare.
„Oricare ar fi machiajul pe care te-ai decis sa-l adopti, nu uita ca trebuie sa-ti protejezi tenul! Atat fondul de ten, cat si baza de machiaj ar trebui sa contina factor de protectie solara, cel putin SPF 15, desi ideal ar fi SPF 30. Fondul de ten trebuie sa fie mult mai lejer si waterproof (rezistent la apa), pentru a rezista pe timp idelungat ”, declara make-up artistul Bottega Verde.ro.
Avantajul folosirii acestui fond de ten consta in faptul ca nu mai necesita fixarea cu pudra, evitand astfel incarcarea tenului. Fondul de ten Skin Voile hidratant cu „efect de piele perfecta" cu acid hialuronic si aquaphyline®, SPF15 este tot ceea ce ai nevoie pentru aceste festivaluri! Confortabil si atat de usor si neted, prin cateva picaturi dezvaluie frumusetea tenului, corectand umbrele, porii vizibili, ridurile de suprafata, roseata si tenul gras, protejand in acelasi timp tenul de radiatiile ultraviolete specifice anotimpului.
Daca iti doresti sa afisezi un look trendy la festivalurile la care urmeaza sa participi, opteaza pentru un make-up in tendinte si alege cu atentie cosmeticele pe care le folosesti. Laboratoarele BottegaVerde.ro au creat produse speciale pentru ingrijirea tenului, care ajuta la refacerea pielii expusa factorilor nocivi de mediu! Profita de ingredientele naturale pentru a iti proteja pielea, a o face mai putin susceptibila la agresiunile externe si pentru a atenua aspectele inestetice datorate factorilor nocivi la care tenul este expus in fiecare zi.












Comentarii

Postări populare