Sunt vintage? Transforma-le in ceva nou!









Imi place sa reciclez, iar acest lucru ma relaxeaza. Exista foarte multe lucruri, fie de unica folosinta, fie foarte vechi ce-si pot regasi utilitatea in casele noastre. Nu e nevoie sa cumparam un alt dulapior sau un alt tablou daca stim cum sa le “reinsufletim”. Am gasit exemple minunate, asadar, poate te inspiri! Nu totul trebuie aruncat la gunoi!










Dintr-o usa veche iti poti face un dulap, foarte util in timp ce ai chef sa-ti agati prosopul intr-un loc la indemana, la fel si dintr-o banala scara foarte veche, pe care ai gasit-o in curtea bunicilor. O canapea din carti vintage, citite si rascitite ar putea fi mai mult decat un obiect interesant in living- ul tau, la care sa asortezi si o lustra pe care o confectionezi din vechiul tau glob pamantesc, ajutor de nadejde cand toceai cu spor la geografie… Un vas pentru flori realizat din pensule pentru pictat e o adevarata minunatie, iar un toc de ochelari din cravata veche a tatalui tau ar putea fi mult mai interesant decat toate cele vazute in magazinul de optica…




Ce ai spune de o trusa de cusut dintr-un cofrag de oua? Sau poate o rama de tablou foarte veche pe care o poti tranforma intr-un dulapior cu rafturi utile? Vezi pozele si incearca sa adaptezi obiectele vechi din viata ta astfel incat sa devina piese de mobilier extrem de interesante si nu in ultimul rand foarte la indemana. 















Comentarii

Postări populare