Monini sarbatoreste frumusetea si feminitatea!






 Simbol istoric al pacii si al gloriei si baza a dietei mediteraneene uleiul de masline este mult mai util decat ne imaginam, intrebuintarile sale, altele decat in scop alimentar, pot fi diverse. Intotdeauna ne-a plăcut să arătăm bine, cât mai tinere şi pline de vitalitate. 

Ne dorim să avem o piele moale, suplă şi catifelată, iar cel mai bun prieten al pielii noastre este uleiul de măsline. Acesta are un continut ridicat de vitamine, substante antioxidante si acizi grasi esentiali. Astfel, contribuie la protejarea pielii impotriva radicalilor liberi, amana imbatranirea pielii si aparitia ridurilor si, nu in ultimul rand, hraneste si hidrateaza pielea in profunzime. Structura uleiului de masline este mai apropiata de cea a uleiurilor produse in mod natural de organism, de aceea este recomandat pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cele cu tendinta de ingrasare sau acneice. Astazi, una dintre celebritatile care promoveaza prin imaginea sa ca folosirea uleiului de masline in procesele de infrumusetare este Sophia Loren, care ramane inca superba chiar si la 82 de ani! Aceasta sustine ca secretul tineretii sale este uleiul de masline, masat pe intregul corp.

Bogat in grasimi si vitamina E uleiul de masline este recomandat pentru intretinere cosmetica. Prin continutul ridicat de acizi grasi omega 3 si omega 9, uleiul asigura o hidratare profunda. Va recomandam cateva utilizari ale uleiului de masline: Păr moale şi strălucitor - Uleiul de măsline bogat în grasimi si acizi graşi poate penetra cuticulele firelor de păr, înmuindu-le pe cele uscate. Stiliştii şi cosmeticienele celebrităţilor recomandă să pui câteva picături de ulei de măsline în palmă şi să freci pielea până când începe să strălucească. Apoi masează-ţi părul cu ulei începând de la vârfuri.

Demachiant 


Dacă te fardezi cu creion dermatograf, rimel şi fard, aşa cum fac femeile pentru a-şi pune ochii în evidenţă, cu siguranţă ştii cât de greu este să te demachiezi. Un demachiant uşor de folosit se găseşte în dulapul din bucătărie! Aplică o cantitate mică de ulei de măsline pe o dischetă demachiantă, iar înlăturarea machiajului din jurul ochilor va fi floare la ureche!

Vergeturi  

Atât femeile cât şi bărbaţii se pot confrunta cu aceste mici şi deprimante urme pe piele, care apar pe abdomen, fese, coapse, şolduri sau sâni. Deşi ele apar cel mai des pe abdomen, în ultimele luni de sarcină, ele pot fi întâlnite şi la persoanele care slăbesc sau pierd rapid masă musculară. Pentru a elimina aceste urme de pe corp, masează zona cu ulei de măsline cel puţin de două ori pe zi şi vei vedea că rezultatele nu vor întârzia să apară! Picioare sexy - Pentru ca picioarele tale să devină moi şi catifelate masează-le ferm cu ulei de măsline. Pentru un efect mai rapid, poţi lăsa uleiul să acţioneze peste noapte! Încearcă, aşadar, uleiul de măsline Monini din cap până-n picioare!

Comentarii

Postări populare